Avast antivirüs kandırmacası

irfanGnll

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Avast antivirüs programının Free sürümünü yükledim. Yüklemeden evvel resimdeki işaretlediğim 3 seçenekte Free sürüm ile beraber gelecek olarak görünüyordu.
Programı yükledikten sonra 3 tikten 2'si gitti. Yalnızca 1 tane kaldı. Galiba Avast tarafından kandırıldık. Evet tarafından.

2.PNG

Avast antivirüs programının Free sürümünü yükledim. Yüklemeden evvel resimdeki işaretlediğim 3 seçenekte Free sürüm ile beraber gelecek olarak görünüyordu.
Programı yükledikten sonra 3 tikten 2'si gitti. Yalnızca 1 tane kaldı. Galiba Avast tarafından kandırıldık. Evet tarafından.

Eki Görüntüle 1072608

Para vermediğiniz halde nasıl kandırılmış oluyorsunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Senin yine iyi, bana Turk Telekom aboneliğe ek 1 senelik McAfee Antivirus Plus ücretsiz vereceğini söyledi, vermedi.

Eki Görüntüle 1072608

Baktım şimdi bir sorun yok.
Öncesinde gördüğünüz o üç maddeyi sizdeki 1. satıra toplamışlar. Daha doğrusu ilk görsel daha detaylı. Sizin paylaştığınız özeti gibi.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2021-06-17 215601.jpg
    Ekran görüntüsü 2021-06-17 215601.jpg
    58,2 KB · Görüntüleme: 84
@Anilkyae hocam sizin Avast'la alıp veremediğiniz ne? Her Avast'a iyi Anti-Virüs diyen herkese haha atıyorsunuz. Avast gayet başarılı bir Anti-Virüs'tür av-test gibi sitelerden yüksek puan almıştır daha ne tartışıyorsunuz?

Tartışmıyor ki HAHA atıp geçiyor, kendisi de neden nefret ettiğini bilmediği için bir şey de yazamıyor. "KESPIRSKY EN İYİSİ" diye gezen tiplerden muhtemelen.

Tartışmıyor ki haha atıp geçiyor, kendisi de neden nefret ettiğini bilmediği için bir şey de yazamıyor. "kespırsky en iyisi" diye gezen tiplerden muhtemelen.

Merak etmeyin o tiplerden değilim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı