Avast antivirüs Windows sıfırlanınca abonelik tekrar kullanılır mı?

• Konuyu başlatan PDG
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 10
  • Görüntüleme 385

PDG

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, ben Avast premium almayı düşünoyorum ama bir seçenek gördüm 10 cihaz sadece Windows falan diye arada da fiyat farkı var. Ben sadece Windows'u seçersem, seçtikten sonra PC'yi sıfırlarsam tekrar aboneliğimi kullanabilecek miyim?
Bir de Avast'ın orijinal sitesini bilen var mı araştırdıklarım bana gerçek gibi gelmiyor da.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaş almayı düşünüyormuş ve aşırı derecede gereksiz ve sisteme yüklenen bir antivirus olduğunu söyledim yanlış bir şey demedim diye düşünüyorum.
Ben 5 senedir kullanıyorum. Kurulumda özelleştir e tıklayıp sadece dosya kalkanı tikini açık bırakırsanız fişek gibi hızlı çalışıyor. Bende şu anda sadece 30 mb ram yiyor.

Saçma sapalak anti virüs kullanacağına kaliteli bir anti virüse para versin.
Dostum tarayıcın avastın yaptığı tarayıcı....

Merhaba, ben Avast premium almayı düşünoyorum ama bir seçenek gördüm 10 cihaz sadece Windows falan diye arada da fiyat farkı var. Ben sadece Windows'u seçersem, seçtikten sonra PC'yi sıfırlarsam tekrar aboneliğimi kullanabilecek miyim?
Bir de Avast'ın orijinal sitesini bilen var mı araştırdıklarım bana gerçek gibi gelmiyor da.

Bence Avast değil Kaspersky al ama illahi Avast alacak isen:Avast | Free Antivirus ve VPN İndirin | %100 Ücretsiz ve Kolay bu orijinal link.

Saçma sapalak anti virüs kullanacağına kaliteli bir anti virüse para versin.

Ben 5 senedir kullanıyorum. Kurulumda özelleştir e tıklayıp sadece dosya kalkanı tikini açık bırakırsanız fişek gibi hızlı çalışıyor. Bende şu anda sadece 30 MB RAM yiyor.

Dostum tarayıcın Avast'ın yaptığı tarayıcı...

Bence Avast değil Kaspersky al ama illahi Avast alacak isen:Avast | Free Antivirus ve VPN İndirin | %100 Ücretsiz ve Kolay bu orijinal link.

Arkadaş almayı düşünüyormuş ve aşırı derecede gereksiz ve sisteme yüklenen bir antivirus olduğunu söyledim yanlış bir şey demedim diye düşünüyorum.

Peki Kaspersky'ın bildiğiniz güvenli bir linki var mıdır? İnternettikler fake gibi geliyor bana.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı