Avast kullanılır mı?

Norton, Avast'ı ve Avira'yı da satın almış. Ne yapacaklar hiçbir fikrim yok ama Norton sağlam şirket. Avast hiç yoktan iyidir çok da kötü değil. Kullanmak istiyorsan kullanabilirsin. Sanırım bir de BullGuard satın alınmış. Çok tuhaf.

Adsız.png

Adsız.png

1665736322296.png

Uzun süredir Norton kullanıyorum. Çok memnunum. Sistemi kastırmıyor ve sağlam bir program.
Eskiler bilirler, Norton eskiden aşırı kaynak tüketir ve sistem yavaşlatırdı. O durumlar geride kalalı çok oldu. Kaspersky ve Bitdefender'de kullanmış biri olarak tavsiye ederim Norton'u. Öyle sistem kastırma, pc sömürme gibi durumları yok. Tavsiye ederim.
Bitdefender, Norton ve Kaspersky... Bu 3'ü en iyileridir.

AV'ler hakkında bilgim yok fakat güvenliğe aşırı takıntılı bir arkadaş biliyorum. Başka bir forumda. O avast'ı önermiyordu. Ona göre Comodo IS yeterliydi. Tabi gerekli ayarlamalar yapılması şartıyla. Onun rehberi de bu sosyalde.
Yıllardır test ve kullanımların sonucu çoğu antiyi şuan son nokta olarak Comodo IS de durdum diğer çoğu anti gibi işini sağlam yapıyor.
Commodo dan önce uzun yıllardır Smytech kullandım oda çok sağlam Norton firması.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı