- Makaleler
- 1
Varsayılan ayarlarda PUP'leri tespit etmediğindendir.Sistemime bulaşan Adware virüsünü temizleyememişti. Önermem.
Yetersiz bir korumaya sahip olması önerilmeme sebepleri arasında değil.
Varsayılan ayarlarda PUP'leri tespit etmediğindendir.Sistemime bulaşan Adware virüsünü temizleyememişti. Önermem.
Hocam bütün güvenlik ayarları açıktı kullandığımda.Varsayılan ayarlarda PUP'leri tespit etmediğindendir.
Yetersiz bir korumaya sahip olması önerilmeme sebepleri arasında değil.
Şu dahil açıksa virüsü algılamada yetersiz kalmış da olabilir. Gri bölgede olduğu için bazı adwarelerin tespit edilmemesini mantıklı bulabiliyorum aslında. Hangi dosya olduğunu hatırlıyor musunuz?Hocam bütün güvenlik ayarları açıktı kullandığımda.
Hocam kullandığım Avast! değildi. Webroot' tu. metagmae.org virüsüydü.Şu dahil açıksa virüsü algılamada yetersiz kalmış da olabilir. Gri bölgede olduğu için bazı adwarelerin tespit edilmemesini mantıklı bulabiliyorum aslında. Hangi dosya olduğunu hatırlıyor musunuz?
Eki Görüntüle 628698
Evet, alıntıladığınız mesajı yeni fark ettim. Bugün var bende bir şeyler.Hocam kullandığım Avast! değildi. Webroot' tu. metagmae.org virüsüydü.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.