Çözüldü Avast ile tam tarama yapilan programlarin DLL dosyalari silindi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Iskorpitix

Hectopat
Yer
Battlefıeld!
Merhaba, Avast ile tam tarama yapiyordum yarida kapattim ama taramadan sonra Firefox DLL yok hatasi verdi ve internetin bir yerinden bulup tekrar indirmek zorunda kaldim. Simdi de M&B Bannerlord oyununu acmaya calisiyorum Mod Launcher geliyor Play'e basiyorum ve geri kapanıyor. Ne yapacagim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Geçmiş olsun aga. Oyun ve oyunla ilgili dosyaları sil sonra oyunu baştan yükle. Avast yerine Windows defender bile daha koruyucudur. Kaspersky veya NOD32 kullanın.

El ile yüklediğiniz DLL'leri silin. Process Monitor ile Firefox ve mount&blade raporları paylaş.

Arkadaşlar maalesef olmadi cözemedim bir türlü. Daha bir sürü problem cikti, Bannerlord beyaz ekran falan vermeye basladi. Cok temiz format attim D ve C'yi komple sildim 0'dan kurdum düzeldi su an yeni bitti.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar maalesef olmadi cözemedim bir türlü. Daha bir sürü problem cikti, Bannerlord beyaz ekran falan vermeye basladi. Cok temiz format attim D ve C'yi komple sildim 0'dan kurdum düzeldi su an yeni bitti.

Bir daha da asla Avast yüklemeyin.

Avast kullanmasaydınız keşke. En iyisi Kaspersky.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…