2 283764 Hectopat Katılım 22 Ekim 2019 Mesajlar 725 Çözümler 5 3 Temmuz 2020 #41 Samotne Ciasteczka dedi: Algılaması normal. Kali Linux'un içindeki güvenlik araçlarını antivirüsler virüs olarak algılarlar. Sıkıntı yok. Bu arada Avast kullanmayın. Genişletmek için tıkla... O çok zor 3 yıllık lisans var.
Samotne Ciasteczka dedi: Algılaması normal. Kali Linux'un içindeki güvenlik araçlarını antivirüsler virüs olarak algılarlar. Sıkıntı yok. Bu arada Avast kullanmayın. Genişletmek için tıkla... O çok zor 3 yıllık lisans var.
2 24099 Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Temmuz 2014 Mesajlar 11.253 Makaleler 33 Çözümler 224 11 Temmuz 2020 #42 Tebrik ediyorum konu mahvolmuş. Konu sahibine de içerisindeki hacktoolları nedeniyle uyarı verdiği zaten söylenilmiş. Konunun bu kadar neden uzadığını anlayamadım. Konu kilit.
Tebrik ediyorum konu mahvolmuş. Konu sahibine de içerisindeki hacktoolları nedeniyle uyarı verdiği zaten söylenilmiş. Konunun bu kadar neden uzadığını anlayamadım. Konu kilit.