Avast kullanılır mı?

Norton, Avast'ı ve Avira'yı da satın almış. Ne yapacaklar hiçbir fikrim yok ama Norton sağlam şirket. Avast hiç yoktan iyidir çok da kötü değil. Kullanmak istiyorsan kullanabilirsin. Sanırım bir de BullGuard satın alınmış. Çok tuhaf.

Uzun süredir Norton kullanıyorum. Çok memnunum. Sistemi kastırmıyor ve sağlam bir program.
Eskiler bilirler, Norton eskiden aşırı kaynak tüketir ve sistem yavaşlatırdı. O durumlar geride kalalı çok oldu. Kaspersky ve Bitdefender'de kullanmış biri olarak tavsiye ederim Norton'u. Öyle sistem kastırma, pc sömürme gibi durumları yok. Tavsiye ederim.
Bitdefender, Norton ve Kaspersky... Bu 3'ü en iyileridir.

Arkadaşlar Avast lisans dosyasına sahibim. Norton Avast'ı satın aldığına dair haberler gördüm. Sizce şans vermeli miyim?
Kullanılır fena bir koruması sadece fazla yük tüketimi var.

Yıllardır test ve kullanımların sonucu çoğu antiyi şuan son nokta olarak Comodo IS de durdum diğer çoğu anti gibi işini sağlam yapıyor.
Commodo dan önce uzun yıllardır Smytech kullandım oda çok sağlam Norton firması.

Avast'ı önermiyorum hatta gereksiz yük olduğunu düşünüyorum. Ancak Norton, Avast'ı satın alıyorsa mükemmel sonuçlar doğurabilir.

Arkadaşlar Avast lisans dosyasına sahibim. Norton Avast'ı satın aldığına dair haberler gördüm. Sizce şans vermeli miyim?
Kaspersky öneririm. Uçan kuşu bile buluyor. Her türlü virüsü bulup temizliyor maşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…