Avast mı? McAfee mi?

Avast mı? McAfee mi?

• Oy verenlerin toplamı
    150
Smadav, tek başına kullanılabilecek bir antivirüs değil bir antivirüs yazılımına destek verebilmek için birlikte çalışabilen bir zararlı yazılım bulma aracıdır. PC'nizde başka bir antivirüs ile birlikte kurulabilir ve çalıştırılabilir.

McAfee bilgisayara ağırlık vermekten başka bir şey yapmıyor bir de kaldırınca küfreder gibi kalkmıyor hata veriyor, Avast fena değil o kurulabilir ama güven konusunda ne kadar virüs yakalar bilemem.

Merhabalar öyle bir şey değil bildiğiniz antivirüsünde ötesidir! Bu program çünkü denedim bizzat her taramada olumlu şeyler veriyor yani virüsü tak diye bulabilme kabiliyetine sahip. Başka antivirüse gerek yok 2antivirüs birbirlerinin dosyalarına virüs derler

Hocam güvenli linkini verir misiniz ben bilgisayarı taratayım bilgisayarda virüs olduğundan şüpheleniyordum.

Evet bilgisayarımda virüs olduğundan şüpheleniyorum hiçbir antivirüs bulamadı sanırım bir de onu deneyebilirim.

Merhaba smadav usbandıvirus kullanımındadır hardware accese sahip PC'nize wannacry bile girse 2 saniyede durdurabilir. Registry ve diğer alanlarada erişimi vardır yani onaylı antivirüs olduğu kesin ancak bazı arkadaşlar onaylı olmadığını söylüyorlar şu linkten indirebilirsin Smadav Antivirus 2021 - Official Website yanda ufak bir download tuşu göreceksin Free kullanımda bile bayağı etki etmekte bir dosyayı açarken sana 2 şık sunuyorsa onda virüs vardır unutma ayrıca virüs açarsan otomatik olarak smadav açılır ama smadavı aşağıdan kapatma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…