Ly41 Picopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 144 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2021 #1 Sorum bu. Nasıl silebilirim? İlla güvenli modda başlatma mı lazım? Arkada çalışmıyor uygulamalar ve özellilker>avast>sil yaptım zaten o silmez mi?
Sorum bu. Nasıl silebilirim? İlla güvenli modda başlatma mı lazım? Arkada çalışmıyor uygulamalar ve özellilker>avast>sil yaptım zaten o silmez mi?
AJFA Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol Katılım 6 Mayıs 2013 Mesajlar 7.730 Makaleler 28 Çözümler 402 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2021 #2 Siliniyorsa sıkıntı yok ama silinmiyorsa bu yöntemi izlemeniz gerekiyor: Avast Kaldırma Aracı | Avast Clear indir | Avast www.avast.com
Siliniyorsa sıkıntı yok ama silinmiyorsa bu yöntemi izlemeniz gerekiyor: Avast Kaldırma Aracı | Avast Clear indir | Avast www.avast.com
RPM Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Ağustos 2020 Mesajlar 11.557 Makaleler 6 Çözümler 32 Yer Bursa 3 Mart 2021 #3 Bu bela program için özel kaldırma aracı geliştirmişler, onu kullanın. Avast Kaldırma Aracı | Avast Clear indir | Avast www.avast.com
Bu bela program için özel kaldırma aracı geliştirmişler, onu kullanın. Avast Kaldırma Aracı | Avast Clear indir | Avast www.avast.com
4 420957 Hectopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 2.719 Çözümler 11 3 Mart 2021 #4 Arama çubuğu/Program ekle veya kaldır/Avast/Kaldır.
Ly41 Picopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 144 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2021 #5 420957 dedi: Arama çubuğu/Program ekle veya kaldır/Avast/Kaldır. Genişletmek için tıkla... Güvenli mod lazım mı?
420957 dedi: Arama çubuğu/Program ekle veya kaldır/Avast/Kaldır. Genişletmek için tıkla... Güvenli mod lazım mı?
AJFA Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol Katılım 6 Mayıs 2013 Mesajlar 7.730 Makaleler 28 Çözümler 402 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2021 #6 @Ly41 Hayır, zorunlu değil.
Affansen Kilopat Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 4.761 Makaleler 1 Çözümler 29 3 Mart 2021 #7 RPM dedi: Bu bela program için özel kaldırma aracı geliştirmişler, onu kullanın. Avast Kaldırma Aracı | Avast Clear indir | Avast www.avast.com Genişletmek için tıkla... Adamlar kabullenmişler yalnız başına silinmeyeceğini. Şimdi bu programı kurarken opera falan kurar muhtemelen.
RPM dedi: Bu bela program için özel kaldırma aracı geliştirmişler, onu kullanın. Avast Kaldırma Aracı | Avast Clear indir | Avast www.avast.com Genişletmek için tıkla... Adamlar kabullenmişler yalnız başına silinmeyeceğini. Şimdi bu programı kurarken opera falan kurar muhtemelen.
Ly41 Picopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 144 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2021 #8 AJFA dedi: @Ly41 hayır, zorunlu değil. Genişletmek için tıkla... Sağ olun güvenli moda girip uğraşmak istemiyorum zaten babamla kullandığım için sıfırlamıyorum o gelebilirse sıfırlayacağım bilgisayarı.
AJFA dedi: @Ly41 hayır, zorunlu değil. Genişletmek için tıkla... Sağ olun güvenli moda girip uğraşmak istemiyorum zaten babamla kullandığım için sıfırlamıyorum o gelebilirse sıfırlayacağım bilgisayarı.
A acv Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2015 Mesajlar 7.605 Makaleler 1 Çözümler 74 Yer Sehit Muhtar/Zambak Sok./Gumus Gerdan Apt./Beyoglu 3 Mart 2021 #9 Affansen dedi: Adamlar kabullenmişler yalnız başına silinmeyeceğini. Şimdi bu programı kurarken Opera falan kurar muhtemelen. Genişletmek için tıkla... Neredeyse her AV'nin kendine ait kaldırma aracı var yalnız.
Affansen dedi: Adamlar kabullenmişler yalnız başına silinmeyeceğini. Şimdi bu programı kurarken Opera falan kurar muhtemelen. Genişletmek için tıkla... Neredeyse her AV'nin kendine ait kaldırma aracı var yalnız.
Affansen Kilopat Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 4.761 Makaleler 1 Çözümler 29 3 Mart 2021 #10 acv dedi: Neredeyse her AV'nin kendine ait kaldırma aracı var yalnız. Genişletmek için tıkla... En azından bilgisayara ekstra bir şey yüklemek gerekmiyor. Uygulamalar ve özellikleri -> Eset, Kaspersky -> Kaldır.
acv dedi: Neredeyse her AV'nin kendine ait kaldırma aracı var yalnız. Genişletmek için tıkla... En azından bilgisayara ekstra bir şey yüklemek gerekmiyor. Uygulamalar ve özellikleri -> Eset, Kaspersky -> Kaldır.