Avast Premier mi? Norton Security Standart mı?

Avast Premier mi ? Norton Security Standart mı ?

• Avast Premier

Oy: 0 0,0%
  • Norton Security

Oy: 12 100,0%

• Oy verenlerin toplamı
    12

eminilhan

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar şu anda bir anti-virüs alacağım. Lütfen yardım edin. Bilgisayar özelliklerim iyi. Kasma problemi olmaz diye düşünüyorum. Güvenlik açısından ve araçlar açısından en iyisi hangisidir ? Avast Premier mi ? Norton Security Standart mı ?

@eminilhan
Senin karar vermen lazım. Kullanım alışkanlıklarını bilemeyiz. Bu forumda Avast önerilmiyor fazla. Bu ikisini denediysen Norton kendisi yapıyor işlemlerini bildiğim kadarıyla. Ben Avast Free Antivirus kullanmıştım. Varsayılan ayarlarla iyi olduğunu söyleyemem. Test sonuçlarına da bakmanı öneririm. İki antivirüsle kendini sınırladıysan hata yapabilirsin bence.

Son düzenleme:
Kullanım alışkanlıkları derken ? Ben internetten çok dosya indirip yüklüyorum. Bana iyi olanı lazım.

@Türkçesever
Ya şimdi norton kullandım biraz ve ne zaman dosya indirsem otomatik olarak tarıyor güvenliyse güvenli diyor, güvensiz şüpheliyse bildirip kaldırıyor. Ama Avast'ta böyle bir şey yok. Fakat Avast'ta da mesela güzel araçlar var. Şüphelendiğin dosyaları sanal ortamda açma imkanı veriyor. Norton hakkında bir bilgin var mı ? Norton Internet Security kullanıyordum. Şimdi Norton Security çıkmış. Bu sürümde internet korumasıda var mıdır ?

@eminilhan
Bildiğim kadarıyla Norton ürünlerinin adlarını değiştirdi. Norton Security Deluxe adlı ürününde 3 tane cihaz koruması var. Norton Security Premium'da ise 10 aygıt korunuyor ve 25 GB yedekleme var bildiğim kadarıyla. Fazla fark yok gibi görünüyor.

Hayır mesela Norton Security var. Norton 360 var. Norton Internet Security felan var. Senin önerin varmı bunların arasında.

@eminilhan
Norton Security şu anda sitesinde olan en yeni paketidir. Norton 360 denilen paket Norton Security Premium adlı güvenlik paketi ile aynı özelliklere sahip. 10 aygıt koruması ile 25 GB yedekleme içeriyor. Koruma değişmiyor bu sürümlerde. Sadece bazı ek özellikler geliyor. Bir cihaz koruyacaksanız Norton Security Standart alın bence.
Zaten Norton 360 artık yok: En İyi Antivirüs - Güvenlik Duvarı - Norton 360™ | Norton Türkiye
Dikkatlice okursanız adının değiştirildiğini anlarsınız. Norton Security Premium olmuş.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı