AOC 24G42E sallanıyor

napolix99

Femtopat
Daha fazla  
Fareyi biraz olsun hızlı hareket ettirdiğimde falan sallanıyor, klavye tuşlarına sert bastığımda falan. Elimle monitoru sağa sola hareket ettirdiğimde de çok kolay hareket ediyor. Yanlış montaj ettiğimi düşünmüyorum, genel bir sorun mu?

Bilen arkadaşlar aydınlatırsa sevinirim.

@valorantCeren @Burak Karabal @Fix3d @ZisyX_Poena_Oguz

Son düzenleme:
Genel bir sorun olsa gerek. Vidasız 2 parçanın kurulumu 10 saniye bile sürmedi neredeyse. Satın alımdan önce burayı okuyan oyuncu arkadaşlara monitörün sağ sol beşik gibi sallandığını belirtmek lazım. Fareyle yuvarlak çizince sarsıntı çok oluyor ama şimdilik benim için sorun teşkil etmiyor. Bir ara uyumlu olan bu parçadan da almak lazım: Amazon.com.tr

Genel bir sorun olsa gerek. Vidasız 2 parçanın kurulumu 10 saniye bile sürmedi neredeyse. Satın alımdan önce burayı okuyan oyuncu arkadaşlara monitörün sağ sol beşik gibi sallandığını belirtmek lazım. Fareyle yuvarlak çizince sarsıntı çok oluyor ama şimdilik benim için sorun teşkil etmiyor. Bir ara uyumlu olan bu parçadan da almak lazım: Amazon.com.tr
Genel olarak monitör iyi bence. Ama sallanma sorunu canımı sıktı açıkcası. Uygun bi vesa alacağım malesef.

Ekleme: Ayrıca bu monitörün bu kadar önerilmesine de şaşırdım açıkçası. Monster Abra A5 18.2 laptop ile kullanıyorum. Açıkçası laptopun ekranı bu monitörden daha kaliteli hissettiriyor. Rekabetçi oyunlar oynayacak arkadaşlar için varsayılan bu standıyla almak ideal değil. 100x100 VESA standının ücretini de düşünmeleri gerekiyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı