realknowledge Picopat Katılım 11 Ağustos 2020 Mesajlar 175 Çözümler 2 4 Ocak 2021 #21 Vâreste Feylesof dedi: Defender'ı antivirüs olarak mı sayıyorsunuz? Link vermek yasak olmasaydı size bir trojan linki gönderecektim o zaman anlardınız defender ne işe yarıyor. Genişletmek için tıkla... Sürprizbozan içinde göndermenin bir mahsuru olacağını düşünmüyorum. Atın bakalım bir de biz anlayalım Defender'in ne olduğunu.
Vâreste Feylesof dedi: Defender'ı antivirüs olarak mı sayıyorsunuz? Link vermek yasak olmasaydı size bir trojan linki gönderecektim o zaman anlardınız defender ne işe yarıyor. Genişletmek için tıkla... Sürprizbozan içinde göndermenin bir mahsuru olacağını düşünmüyorum. Atın bakalım bir de biz anlayalım Defender'in ne olduğunu.
misty rosetta Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Haziran 2019 Mesajlar 4.542 Çözümler 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2021 #22 Eğer bilinçli bir kullanıcıysan Windows Defender bile yeterlidir Kaspersky yeter o sisteme.
ensarinho Hectopat Katılım 13 Haziran 2021 Mesajlar 1.186 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 30 Haziran 2021 #23 Avast'ı hemen sil.
Linux Kaymak Kilopat Katılım 22 Haziran 2021 Mesajlar 6.555 Makaleler 11 Çözümler 30 Yer Ankara 28 Ağustos 2021 #24 Avast'a ne gerek var kendisini bile virüs sanan bir programdan bir şey beklnemez, Kaspersky kullan.