basankral Zeptopat Katılım 5 Ağustos 2023 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2023 #21 Fıratt10 dedi: Virüs ondan kaynaklıdır o zaman. Genişletmek için tıkla... Onu ve diğer yüklenenlere Malwarebytes ile tarayıp sildim bundan sonra sorun olur mu?
Fıratt10 dedi: Virüs ondan kaynaklıdır o zaman. Genişletmek için tıkla... Onu ve diğer yüklenenlere Malwarebytes ile tarayıp sildim bundan sonra sorun olur mu?
Fıratt10 Kilopat Katılım 16 Mart 2021 Mesajlar 3.720 Makaleler 13 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2023 #22 basankral dedi: Onu ve diğer yüklenenlere Malwarebytes ile tarayıp sildim bundan sonra sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Sorun olmaz ancak gerçek zamanlı koruma için Anti-Virüs kullanmanızı tavsiye ederim.
basankral dedi: Onu ve diğer yüklenenlere Malwarebytes ile tarayıp sildim bundan sonra sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Sorun olmaz ancak gerçek zamanlı koruma için Anti-Virüs kullanmanızı tavsiye ederim.
basankral Zeptopat Katılım 5 Ağustos 2023 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2023 #23 Fıratt10 dedi: Sorun olmaz ancak gerçek zamanlı koruma için Anti-Virüs kullanmanızı tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Tamam. Teşekkürler.
Fıratt10 dedi: Sorun olmaz ancak gerçek zamanlı koruma için Anti-Virüs kullanmanızı tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Tamam. Teşekkürler.