U ulasb Femtopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2020 #1 Ben Discord için bot yapacaktım atom ve Node JS'yi indireceğim ama videoda kısaltılmış link vermiş Avast'ta bu kısaltılmış linkleri engelledi. Bunu nasıl çözerim?
Ben Discord için bot yapacaktım atom ve Node JS'yi indireceğim ama videoda kısaltılmış link vermiş Avast'ta bu kısaltılmış linkleri engelledi. Bunu nasıl çözerim?
Çözüm William Crusader 20 Kasım 2020 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et ulasb dedi: Nasıl? Ben sadece siteye girmek istiyorum. Genişletmek için tıkla...
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et ulasb dedi: Nasıl? Ben sadece siteye girmek istiyorum. Genişletmek için tıkla...
William Crusader Hectopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 5.371 Makaleler 1 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yok 20 Kasım 2020 #2 Avast ı kapatmanız lazım. Bu durumu ben de çok yaşadım. Artı -2 Eksi
A acv Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2015 Mesajlar 7.605 Makaleler 1 Çözümler 74 Yer Sehit Muhtar/Zambak Sok./Gumus Gerdan Apt./Beyoglu 20 Kasım 2020 #3 Linki sürprizbozan içinde paylaş. Muhtemelen virüslü bir link, öyleyse yapılacak bir şey yok. Artı 0 Eksi
2 246941 Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 21.099 Makaleler 9 Çözümler 222 20 Kasım 2020 #4 Web korumasını devre dışı bırakın. Artı -2 Eksi
KS KS U ulasb Femtopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2020 #5 Web korumasını nereden devre dışı bırakabilirim kurcaladım ama bulamadım Artı -1 Eksi
Elxoe Hectopat Katılım 18 Temmuz 2020 Mesajlar 194 Çözümler 1 20 Kasım 2020 #6 William Crusader dedi: Avast'ı kapatmanız lazım. Bu durumu ben de çok yaşadım. Genişletmek için tıkla... Arkadaşın dediği gibi siteye gitmek için Avast'ı kapatmanız lazım ama kapatmadan önce bu siteden tarayınız: VirusTotal Artı 1 Eksi
William Crusader dedi: Avast'ı kapatmanız lazım. Bu durumu ben de çok yaşadım. Genişletmek için tıkla... Arkadaşın dediği gibi siteye gitmek için Avast'ı kapatmanız lazım ama kapatmadan önce bu siteden tarayınız: VirusTotal
Demir.kan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Nisan 2020 Mesajlar 1.477 Makaleler 1 Çözümler 6 20 Kasım 2020 #7 Sende Avast'ı engelle Artı 0 Eksi
William Crusader Hectopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 5.371 Makaleler 1 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yok 20 Kasım 2020 #8 Elxoe dedi: Arkadaşın dediği gibi siteye gitmek için Avast'ı kapatmanız lazım ama kapatmadan önce bu siteden tarayınız: VirusTotal Genişletmek için tıkla... İlk defa birisi yorumumu doğruladı. Çok saol. Artı 0 Eksi
Elxoe dedi: Arkadaşın dediği gibi siteye gitmek için Avast'ı kapatmanız lazım ama kapatmadan önce bu siteden tarayınız: VirusTotal Genişletmek için tıkla... İlk defa birisi yorumumu doğruladı. Çok saol.
KS KS U ulasb Femtopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2020 #9 Avast'ı direk siliyim mi? Artı 0 Eksi
William Crusader Hectopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 5.371 Makaleler 1 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yok 20 Kasım 2020 #10 ulasb dedi: Avast'ı direk siliyim mi? Genişletmek için tıkla... Çok mantıklı olmaz. Ama devre dışı bırakabilirsin. Artı 0 Eksi
ulasb dedi: Avast'ı direk siliyim mi? Genişletmek için tıkla... Çok mantıklı olmaz. Ama devre dışı bırakabilirsin.