Avast antivirüs nasıldır?

Genel olarak yani virüsleri bulamadığı ve kendi uygulamalarını bile virüs olarak gösterdiği söyleniyor. En azından okuduklarım öyle. Hem Kaspersky daha ucuz, yıllık 190TL.
Hocam benim cihazıma zararlı birşey girdiği an uyarı veriyordu. Mobil için söylüyorum.
Çok fazla false possitive algılıyor, çok etkili değil ve zamanımda aşırı kaynak tüketiyordu, şu anki durumunu bilmiyorum.
Kaynak tüketme işini bilemiyorum.

En son 4 yıl önce kullanmıştım. Neden bilmiyorum ama Epic üzerinden yüklediğim oyunları virüs olarak algılayıp önce oyunları karantinaya aldı sonra da Epic Launcher'ı sildi.

Başka bir anti virüs programına geçmeye çalıştığımda da o programın setup dosyasını silmeye çalıştı.

2024'te rahatsız ettim ama rakip eliyor ssjsjsj

Neden beğenilmiyor bir anlatır mısın?
Yapılan testlerde ne kadar iyi olarak görünse de, çok yakın zamanda kullanıcı verilerini izinsiz almaktan ve satmaktan büyük bir para cezasına çarptırıldı. Buna rağmen hala ne durumda olduğu belli değil. Üstelik daha iyileri var. ESET veya Malwarebytes tercih edebilirsiniz. Hafif olması, hızlı olması ve 30 gün ücretsiz Smart Security Premium olması, Premium bittikçe tekrardan yeni hesap oluşturup kod alabileceğiniz için ESET'in daha iyi olduğunu düşünüyorum.

Yapılan testlerde ne kadar iyi olarak görünse de, çok yakın zamanda kullanıcı verilerini izinsiz almaktan ve satmaktan büyük bir para cezasına çarptırıldı. Buna rağmen hala ne durumda olduğu belli değil. Üstelik daha iyileri var. ESET veya Malwarebytes tercih edebilirsiniz. Hafif olması, hızlı olması ve 30 gün ücretsiz Smart Security Premium olması, Premium bittikçe tekrardan yeni hesap oluşturup kod alabileceğiniz için ESET'in daha iyi olduğunu düşünüyorum.
Haklısınız hocam. O mesajı yazdığım zaman böyle haberler yoktu. Zaten o haberlerden sonra bıraktım kullanmayı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı