Avast ve McAfee neden önerilmiyor?

McAfee kötü bir üne sahip ama kendini geliştiriyor diye biliyorum, yine de tercih edilecek daha kaliteli ürünler varken seçmek gereksiz. Avast ise kullanıcı verilerini üçüncü partilere satmaktan yargılanmış bir firma, güvenilir olduğunu düşünmüyorum.

Merhabalar. Ben Technopat Sosyal'de gezerken genellikle çoğu kişinin Avast ve Mcaffe'yi önermediğini ve Malwarebytes, Kaspersky önerdiğini gördüm. Bunun nedeni nedir?

Avast spywareden farksiz bir yazılım ve zaten o kadar da iyi değil.
Merhabalar. Ben Technopat Sosyal'de gezerken genellikle çoğu kişinin Avast ve Mcaffe'yi önermediğini ve Malwarebytes, Kaspersky önerdiğini gördüm. Bunun nedeni nedir?

Kaspersky sağlam bir yazılım veritabanı bayağı geniş ve bedava sürümünde oldukca güzel özellikler var diğer bedava yazılımlara göre, bu arada Malwarebytes antivirüs değil anti malwaredir bilginiz olsun.

• Avast
    • Zamanında hacklenmiş bir şirket.
    • Kendini virüslü olarak algıladığı, sistem dosyalarını virüslü olarak algıladığı birçok vaka var.
    • Şimdi de kullanıcı verilerini 3. şirketlere sattığı iddia ediliyor.
  • McAfee
    • Kullandığım dönemde yanlış alarm oranı fazlaydı. Kurduğum birçok yazılımın .exe dosyasını gerçekte virüslü olmasa bile virüslü olarak algılayıp siliyordu.
    • Ayrıca bu yazılımı kaldırmak tam bir işkence. Bir yazılımı kaldırmak için ayrı bir yazılım yapılır mı yahu?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı