Avea'nın interneti mi yoksa Vodafone'nin interneti hızlıdır ?

• Konuyu başlatan Mike
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 15
  • Görüntüleme 2.456

Avea interneti mi , Vodafone interneti mi ?

• Avea

Oy: 2 6,7%
  • Vodafone

Oy: 28 93,3%

• Oy verenlerin toplamı
    30
Arkadaşlar ben Turkcell'den Vodafone ya da Avea'ya geçmeyi düşünüyorum.

Vodafone Freezone
SÜPERSONİK PAKET

Bu iki paket arasında kaldım ve şuan dert ettiğim internet hızları.Bir bilginiz varsa şimdiden teşekkür ederim.
Avea ya kıyasla Vodafone interneti hızlı yakında 4.5 G içinde çalışmalar başladı şuanki standart hızı 7 megabit 4.5 ile iki katını hedeflemekte Vodafone bu arada Vodafone MT siyim avea ya göre Vodafone hızlı Vodafone ye göre Turkcell hızlı ama daha tuzlu iyi sosyaller.

A
Şehirden şehire değişebiliyor. Mesela ben Çorum'da yaşıyorum burada Avea her yerde 3G çekerken Vodafone'da 2G bile zor çekiyor. Ama başka bir şehire gittiğimde de tam tersi olabiliyor.
Aynen bölgesel de değişiklik gösteriyor ama şöyle diyim Türkiye de en kaliteli cekim Turkcell de ama şöyle bi durum var Yurt dışı kullanım yapacak kişiler kesinlikle Vodafone şeçmeli Dünya Genelinde hangisi dersen Vodafone kendi dakikalarında 51 ülke ile ekstra para veya paket almadan kullana biliyorsunuz Vodafone A geçmek isteyen 26 yaş altı gençlerimize önerim Freezone Yok artık kampanyası internet çok kullanıyorsanız yeni paketimiz Red 2016 yı öneririm iyi sosyallar.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı