Avengers Endgame

Yaa Spoiler yedim yaa. Neyse zaten ilk başını okudum. İron man ile alakalı sonrasını okumadım. Kapattım direk. Daha konuyu takip etmiyorum. Yarın sosyal medya spoiler kaynayacak. Yarın olmayabilirim.
Iron man hamile kalıyor yazıyordu. AMAN yazmamalıydım afedersin..

Mesajını okuyamadım. İron Man hamile kalıyor yazısından sonra direk Google'yi kapattım. Hatta bilgisayarı bile kapatabilirdim. Lütfen şaka yapmayın. Okuyamıyorum mesajı. Bırakın beni. Spoiler yemek istemiyorum. Rahat bırakın beni!

Bu filmlerin özelliği nedir insanlar neden seviyor bu kadar marvel falan yani bana fazla fantastik ve gerçek dışı olduğu için saçma geliyor. Süper kahraman falan hiç gerçekçi değil.

Bu filmlerin özelliği nedir insanlar neden seviyor bu kadar marvel falan yani bana fazla fantastik ve gerçek dışı olduğu için saçma geliyor. Süper kahraman falan hiç gerçekçi değil.
Saçma ve gerçek dışı olmalarının nedeni çizgi roman uyarlaması olmaları. İnsanların bağlanmaları ise hikaye anlatımı ve aksiyon sahnelerinin çok kaliteli olması.

Kusura bakın orada süprizbozan yazıyor. Yapabileceğim hiç bir şey yok. Adı üstünde süprizbozan.
Filmi izleyerek yazmadığını söyle lütfen.

Filmin çıkış tarihinden günler önce izledim. @XMixtelXx ayrıca neden kızgın attın? Verdiğim tüm bilgiler doğru.

Son düzenleme:
Evet daha az önce çıktım seansdan. Tüm bilgiler doğru.... Filmde olanlar beni çok üzdü.

3000.....

Arkadaşlarım kötü diyorlar hatta Infinity War bunu geçer diyorlar. Sizce nasıl?
Bu filmde geçen olayları 3 saatte anlatmak biraz saçma. 2 ye bölseler daha iyi bir sonuç elde edeceklerini düşünüyorum. Çünkü fazla olay var ve bunları az az ucundan anlatmışlar. Bu da hikayenin gidişine pek yakışmamış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…