Avengers Endgame

Stan Lee görse senaristlerin ve yapımcının yüzüne tükürürdü heralde, böyle bitmemeliydi..

Marvel serisinin en berbat filmi, izlemeyin izlettirmeyin..

Kötü bir film değildi ancak Infinity War kadar iyi de değildi bana kalırsa. Ancak yine de izlemeye değer.

Fakat Kaptan Amerika'yı seriden çıkartma şekillerini hiç beğenmedim. Bana kalırsa tüm geçmişte yaşama olayı yerine farklı bir şey düşünmelilerdi.

Bu arada Spoiler (Sürprizbozan) tuşuna tıklayıp sonradan laf eden arkadaşların kafalarını yaşamak istiyorum. Filmi izlememişsiniz, spoiler vermeyin diyorsunuz, Sürprizbozanlara tıklayıp sonra etrafta laf ediyorsunuz.

Bitti az önce üstü kapalı spoiler vereyim filmin sonu hiç beklediğim gibi değildi,kahramanların çoğu hayatta bir kaç tanesi ölmdü ve sonunuda güzel bağlamışlar esaretin bedelini geçicek gibi.🙃

Filmin en kötü yani, artık bundan daha iyi bir marvel filmi gelmeyecek olması. Gerisi süprizbozan da. 🤠

Filmin en iyi tarafı Captan Amerika nın Thorun Çekicini kullanmasıydı. Sonra çekiçler karışınca, onu bana ver küçüğünü sen al demesiydi. En kötü yani da. Kaptan Amerika ile Demir Adamın filminin daha olmayışı olacak. Çünkü ikisi de öldü.
Bir de olaylar aslında 3 saat sığmadı. 1 seri daha giderdi. En azından bir marvel filmi daha izlerdik 😒

Bir de olaylar aslında 3 saat sığmadı. 1 seri daha giderdi. En azından bir marvel filmi daha izlerdik 😒
Sana katılıyorum. Film 3 saatte çok fazla konu işlemiş ve hepsini sıkıştırmış. bu arada :

SÜRPİZ BOZANA FİLME GİRMEYEN BAKMASIN!!!
Kaptan Amerika hala hayatta. Tabi çok geçmeden ölür. Iron Man e çok üzüldüm bu arada. Avengersi başlatan hüzünlü bir son ile bitiriyor.

@Odyofil Spoiler yemek istemeyen okumasın.

Kaptan Amerika zaten ölecek. Adam yaşlanmış halde. Şuan hayatta olması önemsiz. Demir adam ve Kaptan America yı filimden çıkarmışlar. Thor yenil filminde, galaksinin koruyucuları olacak bence. Galaksinin koruyucuları 3 filminde de Thor olacak. Sonuçta ekibe katıldı 🤠

Spoilersiz olarak.
Kafamda filme gitmeden önce ne kurduysam oldu , yani şöyle olur şu zamanda olur bunu yapmaya çalışırlar vs. Hatta şu ölür şu yaşar dediğim de tuttu spoilerlere bence rahatça bakın çünkü bana göre filmde hiç birşey süpriz gibi olmadı tamda beklenen şeyler oldu. Filmde ağlayanları ise anlayamıyorum. Film bence en keyifsiz avengers filmlerinden biriydi.

Spoilerli olarak
Demir adam ölüyor , Black Widow ölüyor , kaptan amerika geçmişe dönüp orda yaşamayı seçiyor ve yaşlandığı için görevi başkasına devrediyor.

Avengers: Sonsuzluk Savasi (2018) çok daha iyiydi.

Filim hakkında konuşmak isteyen var ise yazsın.

Suprizbozan ile 🤠

Gamora geri döndü mesela. Sonuçta ileride yine ekibe katılacağını düşünüyorum. Thor annesi de baya zeki bir insanmış😁 Thor gelecekten geldiğini hemen tanıdı.
Gamora ölü şu an. Hatta savaştan sonra Peter'ın kırmızı bir ekranda onun görüntüsüne bakışını görebilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı