Benim şahsi kararım olarak söylüyorum. Avengers en saçma filmlerinden birisiydi. Filmde o kadar çok mantık hatası varki saya saya bitiremedim. Avengers en güzel serisi bana göre 3. filmiydi.
Benim şahsi kararım olarak söylüyorum. Avengers en saçma filmlerinden birisiydi. Filmde o kadar çok mantık hatası varki saya saya bitiremedim. Avengers en güzel serisi bana göre 3. filmiydi.
Spoiler içerir, filme gitmeyenler açmasın. Bütün öfkemi kustum şu spoilera.
Ben Avengers serisini sadece Thor için gene izlerim. Filmde en sevdiğim karakter Thor. Hem neden olmasın ki... Adam İnfinity War filminde nasıl havalıydı. Elinde Stormbreaker'ı, Thanos tüm taşları kullanmasına rağmen az daha öldürüyordu. Gücünü geçtim en başta karizma ve adam gök gürültüsü tanrısı. Gök gürültüsü tanrısı! Pelerini, yıldırımları her neyse adam aşırı havalıydı. Endgame'den sonra Thor diyince aklıma emekli olmuş göbekli dayılar geliyor. Adamı yerden yere vurdular ya! O da yetmedi bir de Kaptan Amerika Thor'un çekicini kaldırdı. İyice yerin dibine dibine soktular bu ne ya! Adamın hiç bir havası kalmadı. Ayrıca İnfinity War'da ne kadar güçlüydü. Wakanda'ya inen canavarları tek seferde havaya uçurdu, Thanos'u tüm taşları kullanmasına rağmen öldürüyordu. Endgame'de noldu? Thanos'un taşları olmamasına rağmen iki tokat yedi yere serildi. Scarlet bile Thor'dan fazla iş yapmıştır. Film boyu çıldırdım. Filmi sadece Thor için izleyen biri olarak film "BERBATTI" diyebilirim.
İzledim. Beklentilerim mi çok yüksekti bilmiyorum ama çok da hoşuma gitmedi. Ehh işte idare eder gibi olmuş. Mantık hataları gerçekten fazla idi. Bu kadar beklmeye hayal kırıklığı oldu.
Thor her şeyini kaybetmişti sonuçta. Sonra evrenin %50 kaybedince daha da üzüldü ve içine kapandı. Sonuçta aslında Tanosu öldürdüler. Kellesini almıştı ve bir amacı kalmamıştı. Hem fortnite oynayan Thor görmek de komikti bence