Avengers Endgame

Arkadaşlar spoiler vermeden anlatıyorum. Film gayet hoş, mizah anlayışı da hoşuma gitti. 3 saat olması dışında güzel film.

Şimdiye kadar çekilmiş en iyi marvel filmi olmuş . çıkalı 3 saat oldu hala etkisindeyim

Önceki yorumları okumadım ama ben pek beğenmedim. Belki Antman ve Black Panther izlemediğimden olabilir ama çok saçma sahneler var ayrıca olduğum salonun IQ ortalaması 80 olmasıda cabası

Annesini, babasını, halkını, ülkesini, kardeşini, arkadaşını kaybetmiş biri olarak thanosu öldürmek üzereyken öldürememenin vermiş olduğu vicdan azabıyla thorun kendini kaybetmediğine şükret. Yine bira ve göbekle iyi toparlamış kendini.

Kardeşim Thor'a Bira göbeği veren Marvel Allah bilir daha neler yapar.

Eldiven, hulk bile bir kolundan etti Thanos kadar güçlü değil. Demir adam sonuçta insan. Belki Captan Marvel kullansaydı ona fazla zarar vermezdi. Aslında Thor kullanması gerekiyordu. Sonuçta adam tanrı daha az hasar alıyor. Ama kafası güzeldi filim boyunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…