Avengers Endgame

Şimdiye kadar çekilmiş en iyi Marvel filmi olmasını bekliyorum. Başka da ne beklenebilir ki? :) Fazla Youtube'da dolaşma spoiler yerdin benden demesi. Başlığa "Endgame *Spoiler*" yazmış ama videonun thumbnaili zaten spoileri vermiş. :)
Şimdiye kadar çekilmiş en iyi marvel filmi olmuş :D. çıkalı 3 saat oldu hala etkisindeyim

Arkadaşlar spoiler vermeden anlatıyorum. :D Film gayet hoş, mizah anlayışı da hoşuma gitti. 3 saat olması dışında güzel film.

Bunu resmi görünce hep gülüyorum. 😁😁😁

389193

Önceki yorumları okumadım ama ben pek beğenmedim. Belki Antman ve Black Panther izlemediğimden olabilir ama çok saçma sahneler var ayrıca olduğum salonun IQ ortalaması 80 olmasıda cabası:(

Spoiler içerir, filme gitmeyenler açmasın. Bütün öfkemi kustum şu spoilera.
Ben Avengers serisini sadece Thor için gene izlerim. Filmde en sevdiğim karakter Thor. Hem neden olmasın ki... Adam İnfinity War filminde nasıl havalıydı. Elinde Stormbreaker'ı, Thanos tüm taşları kullanmasına rağmen az daha öldürüyordu. Gücünü geçtim en başta karizma ve adam gök gürültüsü tanrısı. Gök gürültüsü tanrısı! Pelerini, yıldırımları her neyse adam aşırı havalıydı. Endgame'den sonra Thor diyince aklıma emekli olmuş göbekli dayılar geliyor. Adamı yerden yere vurdular ya! O da yetmedi bir de Kaptan Amerika Thor'un çekicini kaldırdı. İyice yerin dibine dibine soktular bu ne ya! Adamın hiç bir havası kalmadı. Ayrıca İnfinity War'da ne kadar güçlüydü. Wakanda'ya inen canavarları tek seferde havaya uçurdu, Thanos'u tüm taşları kullanmasına rağmen öldürüyordu. Endgame'de noldu? Thanos'un taşları olmamasına rağmen iki tokat yedi yere serildi. Scarlet bile Thor'dan fazla iş yapmıştır. Film boyu çıldırdım. Filmi sadece Thor için izleyen biri olarak film "BERBATTI" diyebilirim.
Annesini, babasını, halkını, ülkesini, kardeşini, arkadaşını kaybetmiş biri olarak thanosu öldürmek üzereyken öldürememenin vermiş olduğu vicdan azabıyla thorun kendini kaybetmediğine şükret. Yine bira ve göbekle iyi toparlamış kendini.

Annesini, babasını, halkını, ülkesini, kardeşini, arkadaşını kaybetmiş biri olarak thanosu öldürmek üzereyken öldürememenin vermiş olduğu vicdan azabıyla thorun kendini kaybetmediğine şükret. Yine bira ve göbekle iyi toparlamış kendini.

Kardeşim Thor'a Bira göbeği veren Marvel Allah bilir daha neler yapar.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı