Avermedia Live Gamer Portable 2 Plus Ses Kaydı Almıyor

MarsBates

Decapat
Avermedia Live Gamer Portable 2 Plus ürününü mobil oyunlarda video çekmek için aldım fakat şöyle bir sorunla karşılaştım. Öncelikle ekran görüntümü yansıtıyorum. Daha sonrasında oynadığım oyunun sesini almak için kulaklığımı tabletime taktığımda ses video kaydına gitmiyor. Capture card üstündeki girişe taktığımda çok az ses geliyor ve bu oyunda benim performansımı çok düşürüyor. Son olarak mikrofon sesimi oyuna nasıl verebilirim? Bu konuda yardımcı olabilir iseniz çok müteşekkir olurum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Mikrofon sesini kaydetmek için ürünün solunda mikrofon girişi var, kullandınız mı?

gc513_01.png

Ayrıca buradan Firmware güncellemesi yapabilir ve yazılımını da indirebilirsiniz:

AVerMedia

Steamlabs uygulamasında ayarlarım bu şekilde ve değişik şekillerdede kullandım. 1hafta önce oyunun sesini ve kendi sesimi oyuna aktarabiliyordum. O zamanki ses sorunum, mikrofondan arka planda uğultu gelmesiydi. Şimdi ise mobil cihazımdaki ses bilgisayara gelmiyor ve video kayıtlarda oyunun sesi çıkmıyor. Yanlış bir ayar mı yaptım tam olarak bunu defalarca denememe rağmen bulamadım.

389090
389091
389092

Son düzenleyen: Moderatör:
Ses kartı sürücüsünü silip güncel sürücü kurmayı deneyin. Cihazı kullanmadığımdan test edemiyorum.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı