SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless vs Razer BlackShark V2 Pro 2023

AKAZA_SLAYER

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba dostlar, uzun süredir araştırıyorum ama karar veremedim kablosuz kullaklık için aklımda sadece iki model var eğer sizde kullanıyosanız yardımcı olursanız sevinirim.

1.SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless.
2.Razer BlackShark V2 Pro 2023.

Bu modele göz atabilirsin, benim önerim bu olur. Ancak belirtmek isterim ki bunda Bluetooth özelliği yok. Bunun III S versiyonunda ise Bluetooth ve kulaklığa entegre harici mikrofon bulunuyor.

Kısaca özetlemek gerekirse, ilk attığım linkteki kulaklıkta Bluetooth bulunmuyor ama boom mikrofon var. S versiyonunda ise hem Bluetooth, hem boom mikrofon, hem de kulaklığa entegre harici mikrofon mevcut. Ayrıca, attığın ikinci kulaklıktan daha üstün diyebilirim. Ancak ilk attığım modelin fiyatı biraz yüksek gibi görünüyor. Söylediklerime göz atabilirsin. İyi şanlar.

Ben SteelSeries Arctis Nova Pronun kablolusunu kullanıyorum kablosuz modele göre bir tik daha iyi ses kalitesi malzeme kalitesi olsun gayet güzel Razer'in boş bir marka olduğunu düşünüyorum sahsen.

Tüm ekipmanlarımı Razer kullanıyorum. Yazılım tarafında bir problem ciddi anlamda yaşamadım, ürünleri kişisel ihtiyaçlarımı birebir karşılıyor. Kulaklığın beyaz versiyonunu kullanıyorum oldukça memnunum ses kalitesi olsun şarj süresi olsun günlük 5-6 saat düzenli kullanıyorum bu kulaklığı, ancak günümüz için bu fiyatlara belki daha farklı ürünler düşünülebilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı