AVG antivirüs nasıl?

alperensky25

Centipat
Makaleler
2
Daha fazla  
Arkadaşlar Avast ve AVG aynı şirkete bağlı peki aralarında fark var mı?
Mesela AVG, Avast gibi kendisini virüs diye algılayıp siliyor mu?

konuyla biraz alakasız olucak fakat ben olsam hiç biri derim. Benim tavsiyem Kaspersky veya Malwarebytes olucaktır. Bunları kullanmanız sizin için daha iyidir.

Konuyla biraz alakasız olacak fakat ben olsam hiçbiri derim. Benim tavsiyem Kaspersky veya Malwarebytes olacaktır. Bunları kullanmanız sizin için daha iyidir.

Kaspersky kullanıyorum zaten ama merak ettim o yüzden sordum

Eskiden en iyilerden biriydi ama artık değil. Kaspersky, BitDefender, ESET gibi AV'lerle baş edemez.

Ne oldu ki bunlarla baş edemez hale geldi kısaca anlatabilir misiniz?

Ayrıca Avast'ı kaldırmak da çok zor. Avast'ın kaldırma programını indirip güvenli modda kaldırmanız gerekiyor. Bu bile garip.

Ayrıca Avast'ı kaldırmak da çok zor. Avast'ın kaldırma programını indirip güvenli modda kaldırmanız gerekiyor. Bu bile garip.
Gerekmiyor hocam normal durumlarda, kaç kez Avast/AVG ürünleri kullandım hiç bir zaman kaldırma programını kurmama gerek kalmadı.
Arkadaşlar Avast ve AVG aynı şirkete bağlı peki aralarında fark var mı?
Mesela AVG, Avast gibi kendisini virüs diye algılayıp siliyor mu?
Koruma açısından bir fark yok, sadece arayüz farkı var. Ayrıca Avast/AVG kendini virüs olarak silmiyor, yanlış bilgi vermeyin. İkisi de birbirinin kopyası gibi, ikisinin de koruma oranları aynı. Bir fark yok yani. Ve çok kötü AV'ler de değiller. İlk 3'e girerler bence 2024'te. Kendini virüs algılama gibi bir durum yok diye biliyorum.

Gerekmiyor hocam normal durumlarda, kaç kez Avast/AVG ürünleri kullandım hiç bir zaman kaldırma programını kurmama gerek kalmadı.

Koruma açısından bir fark yok, sadece arayüz farkı var. Ayrıca Avast/AVG kendini virüs olarak silmiyor, yanlış bilgi vermeyin. İkisi de birbirinin kopyası gibi, ikisinin de koruma oranları aynı. Bir fark yok yani. Ve çok kötü AV'ler de değiller. İlk 3'e girerler bence 2024'te. Kendini virüs algılama gibi bir durum yok diye biliyorum.
Çoğu kişi kaldırma sırasında problem yaşıyor.

Çoğu kişi kaldırma sırasında problem yaşıyor.
Normal sitesinden indirip 2024 yılında yaşayan kişi çok nadiren gördüm, 3 PC'de defalarca kurdum hiç birinde sorun çıkarmadı silerken (1 tanesi hariç, onun da sistem özellikleri rezaletti ondan olabilir.) Çoğu durumda silmede sorun çıkmıyor hocam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı