Zakli
Picopat
Merhaba avgcleaner için 1 yıllık abonelik aldım fakat Google sitelerinde aynı maille birlikte hesap açamama rağmen aboneliğim görünmüyor. Aboneliğimi Mobile uygulamada kullanabiliyorum ama abonelik tekrar etsin istemiyorsam bunu siteden yapmam gerekiyor sanırım ve abonelik görünmediği için yapamıyorum.
Ayrıca bir ton izin istedi ve güvenliği hakkında da tereddütlerim oluştu.
Eğer şimdi abonelik tekrar etmesin diye Google Play üzsrinden abonelik iptali yaparsam abonelik 1 yıl boyunca devam eder mi yoksa param boşa mı gider?
Bir de şu konu var insanlar şikayet var sitesine bu uygulamanın abonelik iptalinden sonra da kartlarından para çektiğini söylemiş. Google Play ya da App Store üzerinden yapılan abonelik iptallerinde bu olay mümkün mü?
Ayrıca bir ton izin istedi ve güvenliği hakkında da tereddütlerim oluştu.
Eğer şimdi abonelik tekrar etmesin diye Google Play üzsrinden abonelik iptali yaparsam abonelik 1 yıl boyunca devam eder mi yoksa param boşa mı gider?
Bir de şu konu var insanlar şikayet var sitesine bu uygulamanın abonelik iptalinden sonra da kartlarından para çektiğini söylemiş. Google Play ya da App Store üzerinden yapılan abonelik iptallerinde bu olay mümkün mü?