Avgcleaner aboneliği görünmüyor

Zakli

Picopat
Merhaba avgcleaner için 1 yıllık abonelik aldım fakat Google sitelerinde aynı maille birlikte hesap açamama rağmen aboneliğim görünmüyor. Aboneliğimi Mobile uygulamada kullanabiliyorum ama abonelik tekrar etsin istemiyorsam bunu siteden yapmam gerekiyor sanırım ve abonelik görünmediği için yapamıyorum.
Ayrıca bir ton izin istedi ve güvenliği hakkında da tereddütlerim oluştu.
Eğer şimdi abonelik tekrar etmesin diye Google Play üzsrinden abonelik iptali yaparsam abonelik 1 yıl boyunca devam eder mi yoksa param boşa mı gider?

Bir de şu konu var insanlar şikayet var sitesine bu uygulamanın abonelik iptalinden sonra da kartlarından para çektiğini söylemiş. Google Play ya da App Store üzerinden yapılan abonelik iptallerinde bu olay mümkün mü?

Ben ESET kullanıyorum gayet memnunum sizede tavsiye ederim. Abonelik iptalini Google Play üzerinden yaptığınız takdirde belirlenen süreye kadar aboneliğiniz devam eder. Ödemeyi ise para olmadığı için çekemediğinden dolayı sanal kartınızdan yapmanız daha iyi olacaktır.

Ben ESET kullanıyorum gayet memnunum sizede tavsiye ederim. Abonelik iptalini Google Play üzerinden yaptığınız takdirde belirlenen süreye kadar aboneliğiniz devam eder. Ödemeyi ise para olmadığı için çekemediğinden dolayı sanal kartınızdan yapmanız daha iyi olacaktır.
Abonelik ücretini verdim zaten 1 yıllık. Şuan sorunum eğer ben şuan aboneliği play sotore üzerinden iptal edersem aboneliğim sonu gelene kadar devam eder mi ve sonu geldikten sonra yenilenir mi onu merak ediyorum

Bazı üyeler üyeliği iptal etselerde abonelikleri yenilenmiş galiba

Play stone ve app store üzerinden iptal edilen üyeliklerin yenilenmesi mümkün mü?

Play stone ve App Store üzerinden iptal edilen üyeliklerin yenilenmesi mümkün mü?

Kredi kartıyla hiç abonelik yapmadığımdan bilemiyorum ama ödeme bilgilerinizi sanal kartınız olanla değiştirirseniz yenilenmez. Sadece ödenmedigine dair bildirim alırsınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı