Avira'yı kaldıramıyorum

Zafer1907

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar IObit uninstaller ve revouninstaller programı ile denedim regedit denedim avira adlı klasör kaldıramıyorum. ESET nod32 yükledim programı yüklü görüyor dosya hiçbir yerde yüklü gözükmüyor ama yine de dosya kaldıramıyorum, aldığım hatayı resimlerde atıyorum. Yardımlarınız bekliyorum.

haataaaa.png
hataa.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Programlar ve Özellikler'den kaldırmayı denediniz mi?

Normalde antivirüs programlarını kendi kaldırma programları ile kaldırmak zorundasınız ama makalede Programlar ve Özellikler'den kaldırmanız söylenmiş.

Ben de daha önceden Avira antivirüsü kullanıyordum. Başka bir alternatife geçtiğim için Revo Uninstaller Pro ile kaldırmaya çalışmıştım. Fakat kaldırdığım halde hala daha arka planda çalıştığı için bir türlü tam olarak sistemimden kaldıramamıştım. Daha önceden de böyle bir konu açılmıştı. Şu konuya bakıp, Avira'nın kendi kaldırma aracıyla silmeyi deneyin. Eğer çalışmazsa şu konuya bakabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı