AVM'de sapık yerine kondum

Baksınlar bir şey olmaz onlar onların düşünceleri o kadının IQ da düşük herhalde biraz niye adamın işi gücü yok seni çeksin? Bir şey olmaz takma kafana var öyle insanlar.

"Ben kadinim benimle dogru konusacaksin" diye karsisindakini baski altina almaya calisan bir kadin vardi, ahan da ayni zihniyet.

İlgi kasmaya calismis, 14 yasinda bir cocuga karsi esini kullanmasi kadar rezil ve alcak bir hareket olamaz. Umarim yarin bir gun benimle karsilasmaz, bana oyle kufur ve hakaret etse esiyle bosanma asamasina sokardim kendisini.

Ailene durumu anlatabilirsin istersen, o kadar kufurden sonra ilgi isteyen arkadasimiza hukuki yoldan ilgisini verebilirsiniz.

Bir miktar para verip karıya giderim senin fotoğrafını ne yapacağım engelli deseydin keşke.

Onun yaşının büyük olmasına başlarım, aynı şey bana yapılsaydı ne yapacağımı kendim bile bilemiyorum. Tek amaçları ilgi çekmek, kendilerini bir tek vajinaları var diye üstün görüyorlar ya bir de. Deliriyorum ya.

son olarak:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bunun bir de kocası mı var? :O 40'lı yaşlardaysa aynı ergenlik çağı gibi dünyanın onları izlediğini sanmaları bir tık normal. Güç gösterisi yapmak için "Sapık vuruyoruz kızlarrr..." diyen abazanlar olsa dayak yerdiniz durduk yere.

Dayak yemezdim 4 kişiydik orada ben de dahil 3 arkadaşım iri yarı sporcu adamlarız kadın sadece kolumu hırpaladı çevredekiler izledi uzaktan. Ağzını açan olmadı yani kadın hariç.
Bir de kadın 40'lı yaşlarda. Allah affetsin kuran yırtan kıza benziyor. Çevredekiler bu kadının neyini çeksin ki diye düşünüp olay çıkarmamış da olabilirler.

Ülke çok garip bir halde. 14 yaşında bir kişiye geçerli bir açıklaması olmasına rağmen böyle bir muamele yapılamaz. Bu gibi durumları yaşamamak için dışarıda telefona bakıyorsam genelde ya telefonu bacağıma koyarak yatay şekilde bakıyorum ya da bir yerde oturuyorsam telefonu masanın üzerine koyarak bakıyorum. Telefon elimdeyken millet nasıl paranoyak olduysa tuhaf tuhaf bakıyorlar. Eğer telefona elimde bakmak zorundaysam böyle bir durum yaşamamak için bir elimle telefonun kamerasını kapatarak kullanıyorum, size de öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…