Avrasya tüneline zam yapildi

Arkadaşlar kusura bakmayın ama yazacağım. Yandaş medya, sabah akşam 'CHP şöyle, CHP böyle' diyeceğine; adam olsun da zam haberlerini versin! Pazardaki, marketteki fiyatları versin! 5 kuruş indirim olunca koca koca manşet atanlar, zam olunca görmezden geliyorlar. Sabah akşam CHP'ye ve muhalefete yüklenen bir havuz medyası var. Halkını kandıran, taraf tutan, gerçekleri gizleyen bir medya var. Yazıklar olsun mesleklerine de, yandaşlıklarına da! Böyle bir medya da yazıklar olsun!
Medya o kadar güzel bir araç ki yeri gelince halkı bilinçlendirilebildiği gibi yeri gelince kukla halinede getirebilir. 2. Dünya Harbinde Almanya düşmek üzereyken bile savaşı kazanıyoruz diye bağıran radyoları aklıma getirdi. Sonucunda ne olduğu malum.

HGS - OGS hesabınıza fazladan para yüklemenizde fayda var. İhlalli geçişte eğer fark etmezseniz ceza bilgisi aylar sonra telefonunuza mesaj olarak geliyor. Fark ederseniz araç plakası ve TC numaranız ile internet üzerinden online ceza ödenebiliyor. Çöp sistem.

Özel olarak geçtiği için de banka ve karayolları da sorumluluk kabul etmiyor. Kısacası cezanız katlanıyor.

Süratli geçince de HGS - OGS'yi okuyamıyor olabiliyor. Bunun yüzünden kaç kere ceza yedim.

Pazarda iyi bir domatesin kilosu 10 TL'ye yaklaşmış. Buna zam gelmemesi suç olurdu zaten :)

Başakşehir transfer yaptı ya parasını çıkartacaklar bizden. :(
HGS - OGS hesabınıza fazladan para yüklemenizde fayda var. İhlalli geçişte eğer fark etmezseniz ceza bilgisi aylar sonra telefonunuza mesaj olarak geliyor. Fark ederseniz araç plakası ve TC numaranız ile internet üzerinden online ceza ödenebiliyor. Çöp sistem.

Özel olarak geçtiği için de banka ve karayolları da sorumluluk kabul etmiyor. Kısacası cezanız katlanıyor.

Süratli geçince de HGS - OGS'yi okuyamıyor olabiliyor. Bunun yüzünden kaç kere ceza yedim.

Pazarda iyi bir domatesin kilosu 10 TL'ye yaklaşmış. Buna zam gelmemesi suç olurdu zaten :)
Hocam pardon yeri değil ama merak ettim, siz moderatör değil miydiniz? Ne oldu da bıraktınız? :)

Hocam pardon yeri değil ama merak ettim, siz moderatör değil miydiniz? Ne oldu da bıraktınız? :)
Moderatörlüğü bırakalı çok ay oldu be :) Kendi isteğimle bıraktım. Vardiyalı sistemde çalıştığım için iş saatlerimle ortaklaşa gitmiyordu.

Yeni gördüm telefonda zam geri çekilmiş galiba.
Evet geri çekilmiş. Yanlışlıkla İnternet sitelerinde yayınlamışlar. Bana kalırsa adamlar yakında seçim var daha fazla oy kaybetmeyelim seçimden sonra yaparız diye düşünmüşlerdir. Seçimden sonra bunu fazlasıyla geri getirirler.

Arkadaşlar kusura bakmayın ama yazacağım. Yandaş medya, sabah akşam 'CHP şöyle, CHP böyle' diyeceğine; adam olsun da zam haberlerini versin! Pazardaki, marketteki fiyatları versin! 5 kuruş indirim olunca koca koca manşet atanlar, zam olunca görmezden geliyorlar. Sabah akşam CHP'ye ve muhalefete yüklenen bir havuz medyası var. Halkını kandıran, taraf tutan, gerçekleri gizleyen bir medya var. Yazıklar olsun mesleklerine de, yandaşlıklarına da! Böyle bir medya da yazıklar olsun!
Hepimiz senin gibi düşünüyoruz o yüzden rahat ol hocam. Herşeyin planını yapmış adamlar. gerçi koyunları çok olduğu için normal bunlar......

Yalnız muhalif kesim de aynı. Onlar da sadece iktidarı eleştiriyorlar. İkisi de yanlış.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı