Avrupa için hat önerisi

omerstappenn

Kilopat
Herkese selamlar, yakın zamanda 1 haftalık bir Almanya, Belçika, Hollanda gezim olacak 3'er gün şeklinde. Telefonum e-SIM desteklemiyor SIM, internet, hat işini nasıl çözebilirim?

Her gittiğim yerde yenisini almaya uğraşmak istemiyorum. İlk Almanya'dan alıp sonrasında Belçika ve Hollanda'da da kullanabileceğim ne var?

Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Almanya'da T-Mobile üzerinden bir hat alırsan eğer diğer Avrupa ülkelerinde tarifeni kullanabilirsin. Ben Hollanda'da oranın yerel firması olan Lebara diye bir operatörden aldım Belçika ve Almanya'da tarifemi sorunsuz olarak kullanabildim.

Almanya'da T-Mobile üzerinden bir hat alırsan eğer diğer Avrupa ülkelerinde tarifeni kullanabilirsin. Ben Hollanda'da oranın yerel firması olan Lebara diye bir operatörden aldım Belçika ve Almanya'da tarifemi sorunsuz olarak kullanabildim.
hocam yarın gidiyorum da kimlikle vs. doğrulama var mı?
eğer varsa çok uğraşmak istemiyorum da.

@omerstappenn Ben faturasız hat aldım ve uygulamasından kayıt olduktan sonra 10 euro hediye geliyor. Ekstradan uygulama üzerinden kendim de yükleme yaptım. Daha sonra tarife seçtim. Basit bir kayıt sistemi var ancak tarifeleri hatırlamıyorum şuan. Free roaming var zaten diğer ülkelerde de kullanıyorsun. Almanya'da da kullanmıştım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı