Biliyorsunuz ki Avrupa ligine ekleme yapabiliyoruz, bir arkadaşım kimseyi çıkarmasa bile 3 ekleyebiliyoruz. 2 eklersek 5,3 eklersek 6 demişti, tam emin olamadım, biri yardımcı olabilir mi?
Bildiğim kadarıyla çıkarma yapılsa da yapılmasa da 3
5 tane çıkarırsak 4 tane ekleyebiliyoruz diye biliyorum bende Ahmet konanç'ın dediğine göre.
Öyle bir şey yok. İstiyorsan 10 tane oyuncu gönder yine de ekleyebileceğin oyuncu sayısı 3. Hiç bir şekilde bu sayıyı arttıramıyorsun. Hatta bu konuyla ilgili Okan Buruk açıklama yapmış geçen, gönderdiğimiz oyuncuların yerini doldurup +3 ekleme hakkı olmalı diye.5 tane çıkarırsak 4 tane ekleyebiliyoruz diye biliyorum bende Ahmet Konanç'ın dediğine göre
Benim anlamadığım neden çıkan oyuncu yerine başkası eklenmiyor gerçekten saçmaÖyle bir şey yok. İstiyorsan 10 tane oyuncu gönder yine de ekleyebileceğin oyuncu sayısı 3. Hiç bir şekilde bu sayıyı arttıramıyorsun. Hatta bu konuyla ilgili Okan Buruk açıklama yapmış geçen, gönderdiğimiz oyuncuların yerini doldurup +3 ekleme hakkı olmalı diye.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.