Avrupa Server'lerinde en düşük pingi hangi ISS sağlıyor?

ISS ile alakalı bir şey değil ki bu. En nihayetinde yine aynı yere bağlanıyor hepsi.

Sizin oturduğunuz yerde en sorunsuz ISS ve altyapı hangisiyse onu seçin. O zaman mümkün olan en düşük gecikmeyi alırsınız.

Türk Telekom o serverden diğerine yönlendirip yönlendirip duruyor. Ben beni en güzel hızlıca direk adrese yönelendirebilecek ISS'yi arıyorum hocam. TürkNet mesela Avrupa'da arkadaşıma 35 ping sağlarken bana Türk Telekom 58 ping sağlıyor. O VDSL altyapıya sahip bense fiber altyapıya sahibim. Sizce de bu işte bir tuhaflık yok mu?

Türk Telekom o serverden diğerine yönlendirip yönlendirip duruyor. Ben beni en güzel hızlıca direk adrese yönelendirebilecek ISS'yi arıyorum hocam. TürkNet mesela Avrupa'da arkadaşıma 35 ping sağlarken bana Türk Telekom 58 ping sağlıyor. O VDSL altyapıya sahip bense fiber altyapıya sahibim. Sizce de bu işte bir tuhaflık yok mu?

Arkadaşın TürkNet ile hangi oyundan 35 ms alıyor? TürkNet'e o kadar ping alıyorsa arkadaşın sende geçebilirsin.

Ekran Görüntüsü (46).png

Arkadaşlar konu başlığından da anlaşıldığı gibi Avrupa Server'lerinde en düşük pingi hangi internet sağlayıcı sağlıyor?

Türk Telekom VDSL2 kullanıyorum. 130TL ödüyorum. Ekstradan Tivibu GO, TT Wi-Fi 1000DK Wi-Fi, vitamin ve 24 aylık muud Premium üyeliği yanında geliyor. Bu da Speedtest sonucum.

@erengore
Benim internetim Avrupa sunucularına 35-40 MS gecikmeyle bağlanıyor, TT kullanıyorum.

Dediğim gibi, hepsi en nihayetinde aynı yere bağlanıyor. Genel olarak şu ISS daha az ping sağlar demek yanlış olur. Sizin oturduğunuz muhitte hangi altyapı/ISS daha iyiyse onu tercih edin, buradan bir şey söyleyemeyiz.

Arkadaşın TürkNet ile hangi oyundan 35 ms alıyor? TürkNet'e o kadar ping alıyorsa arkadaşın sende geçebilirsin.

Bende geçeceğim gibi zaten hocam konuşmuştuk sizinle geçeceğim yakın zamanda. Ancak ISS pingi etkiliyor değil mi ben yanlış bilmiyorum?

@erengore
Benim internetim Avrupa sunucularına 35-40 ms gecikmeyle bağlanıyor, TT kullanıyorum.

Dediğim gibi, hepsi en nihayetinde aynı yere bağlanıyor. Genel olarak şu ISS daha az ping sağlar demek yanlış olur. Sizin oturduğunuz muhitte hangi altyapı/ISS daha iyiyse onu tercih edin, buradan bir şey söyleyemeyiz.

Hangi ilde hangi oyunda alıyorsun o gecikmeleri?

Eki Görüntüle 673627

Türk Telekom VDSL2 kullanıyorum. 130TL ödüyorum. Ekstradan Tivibu GO, TT Wi-Fi 1000DK Wi-Fi, vitamin ve 24 aylık muud Premium üyeliği yanında geliyor. Bu da Speedtest sonucum.

Hocam bende 7 ms alıyorum sorun Türkiye sunucularında değil. Avrupa serverinde pingimin saçma fazla olması değerli hocam.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı