Avrupa Server'lerinde en düşük pingi hangi ISS sağlıyor?

Bende geçeceğim gibi zaten hocam konuşmuştuk sizinle geçeceğim yakın zamanda. Ancak ISS pingi etkiliyor değil mi ben yanlış bilmiyorum?

ISS çıkışları genel olarak etkiliyor. Pop noktaları çoğu aynı değil o yüzden mesela X firması sana 60 ping sağlar. Y firması sana 30 ping sağlar böyle bir durum var ISS'lerde ama senin bulunduğun bölge daha önemli. Oradaki ISS pop çıkışları nasıl öğrenmen lazım etrafından.

ISS çıkışları genel olarak etkiliyor. Pop noktaları çoğu aynı değil o yüzden mesela X firması sana 60 ping sağlar. Y firması sana 30 ping sağlar böyle bir durum var ISS'lerde ama senin bulunduğun bölge daha önemli. Oradaki ISS pop çıkışları nasıl öğrenmen lazım etrafından.

38-40 ms hocam araştırdığımda böyle bir sonuç alıyorum ve işin ISS'ye bağlı olduğunu gösteren kısım ise şu Türk Telekom fiber ve VDSL altyapıya sahip tüm arkadaşlarım 58 60 ping alıyor. TürkNet'de ise dediğim gibi 40 ms alıyor.

Hocam bende 7 ms alıyorum sorun Türkiye sunucularında değil. Avrupa serverinde pingimin saçma fazla olması değerli hocam.

Orasını bilemem. TR sunucularında bir şey yok ama diğer yerlerde var niyeyse. Geçen gün bir arkadaş atmıştı CMD'den. Ve Türk Telekom'dan çıkıp ilgili sunucuya gidene kadar sorun yoktu.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı