mustafa ary
Decapat
Turkcell diye biliyorum ama emin değilim.
Bende geçeceğim gibi zaten hocam konuşmuştuk sizinle geçeceğim yakın zamanda. Ancak ISS pingi etkiliyor değil mi ben yanlış bilmiyorum?
Hangi ilde hangi oyunda alıyorsun o gecikmeleri?
Eki Görüntüle 673627
Türk Telekom VDSL2 kullanıyorum. 130TL ödüyorum. Ekstradan Tivibu GO, TT Wi-Fi 1000DK Wi-Fi, vitamin ve 24 aylık muud Premium üyeliği yanında geliyor. Bu da Speedtest sonucum.
İstanbul. İstisnalar dışında tüm oyunlarda.Hangi ilde hangi oyunda alıyorsun o gecikmeleri?
ISS çıkışları genel olarak etkiliyor. Pop noktaları çoğu aynı değil o yüzden mesela X firması sana 60 ping sağlar. Y firması sana 30 ping sağlar böyle bir durum var ISS'lerde ama senin bulunduğun bölge daha önemli. Oradaki ISS pop çıkışları nasıl öğrenmen lazım etrafından.
İstanbul. İstisnalar dışında tüm oyunlarda.
Hocam bende 7 ms alıyorum sorun Türkiye sunucularında değil. Avrupa serverinde pingimin saçma fazla olması değerli hocam.
Orasını bilemem. TR sunucularında bir şey yok ama diğer yerlerde var niyeyse. Geçen gün bir arkadaş atmıştı CMD'den. Ve Türk Telekom'dan çıkıp ilgili sunucuya gidene kadar sorun yoktu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.