Avrupa'dan Gaming laptop alınır mı?

Bütçe
18000

Qobye

Centipat
Merhaba. 18-20 bin TL (900-1000 euro) gibi bir bütçem var. Yakın zamanda Avrupa'ya gitme ihtimalim var ama buradan alıp gitmek mi oradan almak mı daha mantıklı karar veremedim. Avrupa'da Gaming laptop satan güvenilir popüler siteler bulamadım. Bulabildiklerim ise 2000 euro falan. Bilgisi olan, site bilen yardımcı olabilir mi? Buradan alırsam Monster Abra A5 17.2.3 almayı düşünüyorum. Hangisi daha mantıklı?

Merhaba. 18-20 bin TL (900-1000 euro) gibi bir bütçem var. Yakın zamanda Avrupa'ya gitme ihtimalim var ama buradan alıp gitmek mi oradan almak mı daha mantıklı karar veremedim. Avrupa'da Gaming laptop satan güvenilir popüler siteler bulamadım. Bulabildiklerim ise 2000 euro falan. Bilgisi olan, site bilen yardımcı olabilir mi? Buradan alırsam Monster Abra A5 17.2.3 almayı düşünüyorum. Hangisi daha mantıklı?
Farkli kisilerden farkli seyler duyacaksin muhtemelen ama laptoplarda ek vergi gibi bir durum olmadigi icin kapmanyaya bagli olarak TR de avrupadan daha ucuza urun bulman mumkun. Gidecegin ulkenin magazalarina bak guzel kampanya var mi diye? Tax Free shoping var mi diye de bak az bir miktar vergi iadesi alabilirsin belki. Sonra karsilastir fiyatlarini. Benim gordugum kayda deger buyuk fiyat farklari cikmiyor. TR de almak servis acisindan daha iyi olablilir o yuzden.

Avrupadan düşük KDV oranına sahip bir ülkeden alman mantıklı olabilir fakat onun dışında MediaMarkt - ProMarkt gibi yerlerden alışveriş yapabilirsin ve 900 - 1000€ bütçeye rahatça bir laptop bulabilirsin ama zevkine gideceksen Avrupaya, bütçen var ise kalacak onun yerine Dubai'ye gidip vergisiz bir şekilde Laptopu almanı öneririm.

Farkli kisilerden farkli seyler duyacaksin muhtemelen ama laptoplarda ek vergi gibi bir durum olmadigi icin kapmanyaya bagli olarak TR de Avrupa'dan daha ucuza ürün bulman mumkun. Gidecegin ulkenin magazalarina bak guzel kampanya var mi diye? Tax Free shoping var mi diye de bak az bir miktar vergi iadesi alabilirsin belki. Sonra karsilastir fiyatlarini. Benim gordugum kayda deger buyuk fiyat farklari cikmiyor. TR de almak servis acisindan daha iyi olablilir o yuzden.

Yo çok haklısınız. Slovakya'ya gideceğim ve zaten çok küçük bir ülke olduğu için sanırım doğru düzgün büyük bir market, çeşitlilik yok. Oraya en yakın Avusturya'ya baktım orada da dediğiniz gibi absürt fiyatlara var MediaMarkt'ta. Aradığım fiyata Tulpar satılıyor o da Monster'ın ismi değişmiş haliymiş Avrupa pazarı için :D galiba buradan alacağım.

1000 euro ile fazla bir şey bulamazsın zaten, buradan direkt 3060 al geç.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı