Avrupa'ya gitmenin yolları nelerdir?

Arkadaşlar iyi sosyaller. Gece gece canımı sıkan bir konuyla fikir danışmaya geldim. Malum ülkemizdeki olayları görüyorsunuz ve durum pek iç acıcı değil. Ben 16 yaşında, 17 yaşından gün alan bir gencim. Şu an açıktan lise okuyorum ve evde oturuyorum, çalışmıyorum. Oyun oynamak ve şarkı söylemek hobilerim. Ayrıca sesim de güzel. Ben nasıl bir yolla Avrupa'ya gidebilirim? Dil öğrensem yeter mi veya dil öğrenip ne yapabilirim? Bana yardımcı olun. Genç birisi olarak sürekli korkularla yaşayamıyorum. Rica ediyorum düzgünce yorum yapın. Teşekkür ederim iyi geceler.
Kardeş öncelikle ne iş yapacağını düşünmen gerekir. Siz sanıyorsunuz ki oraya gidince işim de hazır olacak keyfim de yerinde olacak. 1. olarak oranın da hayat şartları asgari ücretliye kolay değil. 2. olarak ırkçılık var bu yüzden aynı paraya çalıştıracağı adam oralıysa hep öncelik tanırlar. 3. gördüğüm kadarıyla vasıfsız eleman olarak çalışacaksınız böyle düşük bir ücretle o kadar yabancılık çekmeye değmez. Tavsiyem vasıf edinin gidecekseniz sonradan gidin. Örn: İş öğrenin/ Üniversite okuyun dil şart zaten.

Romanya'ya gidebilirsin eğer'ki geçmişteki akrabaların romanya'da doğmuşsa daha hızlı vatandaşlık alabiliyor sun.
Hocam romanyaya gidip ne yapacak adam hayat şartları trnin üstünde ama yani işte ne kadar olduğu tartışılır. Üstüne üstlük yabancılık çekecek.

Kardeş öncelikle ne iş yapacağını düşünmen gerekir. Siz sanıyorsunuz ki oraya gidince işim de hazır olacak keyfim de yerinde olacak. 1. olarak oranın da hayat şartları asgari ücretliye kolay değil. 2. olarak ırkçılık var bu yüzden aynı paraya çalıştıracağı adam oralıysa hep öncelik tanırlar. 3. gördüğüm kadarıyla vasıfsız eleman olarak çalışacaksınız böyle düşük bir ücretle o kadar yabancılık çekmeye değmez. Tavsiyem vasıf edinin gidecekseniz sonradan gidin. Örn: İş öğrenin/ Üniversite okuyun dil şart zaten.

Hocam romanyaya gidip ne yapacak adam hayat şartları trnin üstünde ama yani işte ne kadar olduğu tartışılır. Üstüne üstlük yabancılık çekecek.
Yok hocam romanya'da çingeneler var yabancılık çekmez pek.

Hepinizin söylediklerini dikkatlice okudum ve hak veriyorum dil öğrensem başka ne gerek kalıyor paramız var beni Avrupa'ya yollayabilirler borç harçla yeter ki ben gideyim ailem elinde avucunda ne varsa dökmeye hazır dil öğrensem yeterli olur mu ve orada iltica edeceğim cinsel zulümden dolayı inanmaları için kanıt isterlerse de yaparım yeter ki kurtulayım.

@Pluxy01 @ahmettt_21 @ard50500 @BatuFlexx konuya cevap yazdım okuyabilirsiniz.
Kanka cidden avrupayı kafanda büyütmüşsün o kadar da iyi bir yer değil avrupa dediğin yer 20 seneye de çok daha kötüleşecek rusya ve çin iyileşirken. Trnin 1 tık üstü çoğu ülke ve gurbetçiye zor cidden.

Yok hocam romanya'da çingeneler var yabancılık çekmez pek.
Hocam doğru olabilir tamam da romanyada hayat şartları tr ye göre o kadar da iyi değil.

Kanka cidden avrupayı kafanda büyütmüşsün o kadar da iyi bir yer değil avrupa dediğin yer 20 seneye de çok daha kötüleşecek rusya ve çin iyileşirken. Trnin 1 tık üstü çoğu ülke ve gurbetçiye zor cidden.

Hocam doğru olabilir tamam da romanyada hayat şartları tr ye göre o kadar da iyi değil.
Doğru diyorsun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı