R Rosso Valentino Kilopat Katılım 13 Şubat 2019 Mesajlar 302 30 Ocak 2020 #1 Arkadaşlar ben 10.sınıf öğrencisiyim ve ilerde avukat olmak istiyorum. Bunun için hangi alanı seçmeli ve hangi derslerimin iyi olması gerekir?
Arkadaşlar ben 10.sınıf öğrencisiyim ve ilerde avukat olmak istiyorum. Bunun için hangi alanı seçmeli ve hangi derslerimin iyi olması gerekir?
oguzhansr40 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Temmuz 2017 Mesajlar 1.678 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Haçker 30 Ocak 2020 #2 Burada verilen bilgilerle bir şey yapamazsın. İnternet üzerinden detaylı araştırma yapacaksın. Eğer bir sonuç elde edemezsen okuldaki rehberlik servisine gidip oradaki öğretmenle detaylıca konuşacaksın. Bir ortak yok bulursunuz elbet. Artı 0 Eksi
Burada verilen bilgilerle bir şey yapamazsın. İnternet üzerinden detaylı araştırma yapacaksın. Eğer bir sonuç elde edemezsen okuldaki rehberlik servisine gidip oradaki öğretmenle detaylıca konuşacaksın. Bir ortak yok bulursunuz elbet.
Etandaloth Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Şubat 2019 Mesajlar 1.467 Makaleler 2 Çözümler 12 30 Ocak 2020 #3 Eşit Ağırlık bölümünü seçmelisin. Artı 0 Eksi