Yasin Temel
Centipat
Küçük bir bilgi eksikliğiBenim matematiğim sendende kötü. Türkiyenin alanı 783.000 Kilometrekare, binmetre kare değil yani.
Küçük bir bilgi eksikliğiBenim matematiğim sendende kötü. Türkiyenin alanı 783.000 Kilometrekare, binmetre kare değil yani.
Aynısı bizim ülkede yaşansa ''Türkiye doğayı ve canlı hayatını hiçe saydı ve milyonlarca canlının ölümüne sebep oldu.'' derlerdi. Yalnız 480 milyon hayvan nedir hocam? Bu yangının özel bir nedeni veya yeri falan var mı? Yoksa tüm kıta mı yandı?6 aydır yanıyormuş ve 480 milyon hayvan öldü. 2 milyon dönüm alan tahrip olmuş.
Kıta. Ayrıca ordu göreve çağırıldı diye bir şeyde görmüştüm.Aynısı bizim ülkede yaşansa ''Türkiye doğayı ve canlı hayatını hiçe saydı ve milyonlarca canlının ölümüne sebep oldu.'' derlerdi. Yalnız 480 milyon hayvan nedir hocam? Bu yangının özel bir nedeni veya yeri falan var mı? Yoksa tüm kıta mı yandı?
Bir haber sitesinde aşırı sıcaktan dolayı başladığı yazıyor.Aynısı bizim ülkede yaşansa ''Türkiye doğayı ve canlı hayatını hiçe saydı ve milyonlarca canlının ölümüne sebep oldu.'' derlerdi. Yalnız 480 milyon hayvan nedir hocam? Bu yangının özel bir nedeni veya yeri falan var mı? Yoksa tüm kıta mı yandı?
Umarım ironidir ama bana değil gibi geldi.Aslında matematik. Birim dönüştürme. Bu arada 783.xxx kilometrekare.
Konuya gelecek olursak Amerikalılar olaya Avustralyalılardan daha fazla üzülüyor. Bu yüzden umurumda değil.
Bu arkadaşa yazdığım yazı nedeniyle ceza yedim. İlginç.Aslında matematik. Birim dönüştürme. Bu arada 783.xxx kilometrekare.
Konuya gelecek olursak Amerikalılar olaya Avustralyalılardan daha fazla üzülüyor. Bu yüzden umurumda değil.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.