Merhabalar, henüz on altı yaşındayım ve yaklaşık iki sene kadar sonra on sekiz yaşıma geldiğimde yurt dışına çıkacağım ve ailemde bunu onaylıyor. Akıcı bir İngilizcem, temel seviyede Fransızca ve Almancam var. Avusturya'da araştırdığım kadarıyla Almanca resmi dil bu yüzden bu süreç içerisinde Almancamı geliştireceğim. Aynı şekilde maddi açıdan hem ailemin hem de kendi kazandığım bir gelir var bu doğrultuda Avusturya'da bir hayat kurmayı düşünüyorum. Süreci araştırmak istediğimde klasik makaleler dışında yararlı bir bilgiye ulaşamadım. Süreç nasıl işliyor, oturum izninin yanı sıra kalıcı yerleşme izni nasıl alınıyor? Bu konular hakkında bilgi edinmek istiyorum.
Ayrıca bir diğer konu ise tüm gelirimi internetten sağlıyorum bu gelir ailemin desteği olmadan bile yurt dışına çıkabileceğim seviyelerde tüm gelirimin internet üzerinden olması herhangi bir sıkıntı oluşturur mu?
Ayrıca bir diğer konu ise tüm gelirimi internetten sağlıyorum bu gelir ailemin desteği olmadan bile yurt dışına çıkabileceğim seviyelerde tüm gelirimin internet üzerinden olması herhangi bir sıkıntı oluşturur mu?
Son düzenleyen: Moderatör: