AWP Ligtning Strike alınır mı?

Neyi beğendiysen onu alabilirsin bırak 10-20 lira oynasın fakirleşmessin herhalde.

kardeşim lighning strike 1700tl benim asiimov 600 ben awp mi yükseltmek isterken niye 50 tllik awp ye döniyim

10-20 lira olsa sıkıntı deil ztn ben 1700 tllik awp alcam tavsiye istıom adam diyo 50 tllik hezeyan al

Aklından şüphe duymaya başladım şimdi. Görünüş için mi tavsiye istiyorsun yoksa Pahalılık için mi onu belirt o halde. Skin 10bin ₺'de olsa 50₺'de olsa bir fark yaratmıyor. Ve önerdiğim 50 ₺'lik skin Prens'den sonra oyunun en iyi AWP skinidir. Gerçekten zevkine düşkün insanların %90'nının bunu kabul edeceği de aşikardır. Zaten LS gibi bir skin seçeceğini yazdığından anlaşılıyor olmalı.

Hiçbir şey bilmediğiniz belli. Amacım güzel görüntü değil (Hezeyan zaten güzel bir skin değil.). Ben bu işten para kazanıyorum. Zaten soruma bakarsan fiyatını soruyorum artar mı diye.

Böyle konu açanlardan bir tek ben mi tiksiniyorum? Kendine göre seç kardeşim, senin zevkini biz nereden bilelim.

Ben de böylelerinden tiksiniyorum. Ben ne alsam hangisi en güzel demedim, Lightning Strike almak mantıklı mı? Fiyatı artar mı? diye soruyorum.

Ani bir kur düşüşü haricinde fiyatı düşmez ve diğer skinlere oranla fiyat artışı daha az olur. Bence alınabilir, benim en sevdiğim skin kendisi. 2,5 yıl önce almıştım, her şeyi sattım o kaldı . Oynadıkça saha çok seviyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…