bende awp asiimova varken niye hezeyan alıyim
Asiimov varken neden LS alıyorsanız?
bende awp asiimova varken niye hezeyan alıyim
kardeşim lighning strike 1700tl benim asiimov 600 ben awp mi yükseltmek isterken niye 50 tllik awp ye döniyimAsiimov varken neden LS alıyorsanız?
10-20 lira olsa sıkıntı deil ztn ben 1700 tllik awp alcam tavsiye istıom adam diyo 50 tllik hezeyan alNeyi beğendiysen onu alabilirsin bırak 10-20 lira oynasın fakirleşmessin herhalde.
kardeşim lighning strike 1700tl benim asiimov 600 ben awp mi yükseltmek isterken niye 50 tllik awp ye döniyim
10-20 lira olsa sıkıntı deil ztn ben 1700 tllik awp alcam tavsiye istıom adam diyo 50 tllik hezeyan al
Aklından şüphe duymaya başladım şimdi. Görünüş için mi tavsiye istiyorsun yoksa Pahalılık için mi onu belirt o halde. Skin 10bin ₺'de olsa 50₺'de olsa bir fark yaratmıyor. Ve önerdiğim 50 ₺'lik skin Prens'den sonra oyunun en iyi AWP skinidir. Gerçekten zevkine düşkün insanların %90'nının bunu kabul edeceği de aşikardır. Zaten LS gibi bir skin seçeceğini yazdığından anlaşılıyor olmalı.
Böyle konu açanlardan bir tek ben mi tiksiniyorum? Kendine göre seç kardeşim, senin zevkini biz nereden bilelim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.