AWS Free tier sınırları nedir?

SytxPng

Hectopat
Merhaba. Discord botum için ücretsiz VDS arıyordum ve AWS 1 yıl ücretsiz üyelik veriyormuş. Kayıt oldum ve araştırdım bazı kişiler beklenmeyen 50 100 dolar gibi ücretlendirmelerle karşı karşıya kalmış. Destek ile konuştuğumda AWS Free tier sınırılarını aşmadığınız sürece sorun oluşmaz dediler. Nedir bu AWS Free tier sınırları? Baktım fakat pek anlayamadım.

Buradan bakabilirsiniz, örneğin 25 GB veritabanı sınırlaması olan kısımda boyut aşımlarında ücret çekmeye başlayacaktır.

Çok bir bilgim yok sanal sunucular hakkında hocam. Yardımcı olabilir misiniz?
Biraz incelemem lazım. Bakacak olursam akşam cevap vermiş olurum. 7/24 açık kalma ihtiyacı yoksa kendi bilgisayarında da çalıştırabilirsin. Ek olarak ücretsiz kullanacağın sunucu fazlasıyla yavaş olacak. 7/24 deneyimini olumlu anlamda yaşatamayabilirsin.

Benzer şekilde başıma gelmişti AWS Cloud VPS üzerine VPN kurmuştum. Ben indirme yaptığım için ücret çıkmıştı diye hatırlıyorum. Yani gelen giden trafikte kota vardı sanki. Oracle'ın ömür boyu free tier olanını kullanıyorum şimdi ama onda da hız çok iyi değil. 100mbps internette yarım hız alıyorum. Komple ücretsiz olduğu için dert değil ama tam performans için Google Cloud veya AWS daha iyiydi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı