Hocam bende Axe aldım da ne kadar sıkıyorsun banada öneri ver ya.Axe deodorant aldım ve kokuları gayet güzel. Fakat parfümde kullanan biriyim. Deodorantın kokusu dışarıdan çok alınır mı? Parfüm deodorant karısımı kokmak istemem.
Hocam bende Axe aldım da ne kadar sıkıyorsun bana da öneri ver ya.
Axe Dark Temptation aldım bende.Hocam vallahi ilk defa kullanacağım bende daha yeni aldım güzel kokuyor ama koku dışarıdan çok alınır mı diye kararsız kaldım parfümle karışmasını istemem. sen hangisini aldın
Axe Dark temptation aldım bende.
Güzel hocam o yüzden aldım zaten.Bende aynısını aldım ama apollo ile değiştirsem mi diye kararsızım hocam ne yapayım güzel mi Dark.
Hacı bütün sprey dedorantlar parfüme karışıyor en iyisi rolon veya stick. Özellikle Axe'nin kokuları çok baskın oluyor parfüm iyi değilse yanında sönük kalabilir.
Hocam roll on olarak NIVEA fresh kullanıyorum üstüne parfüm sıkıyorum gün boyu kalıcı oluyor 0 terleme ve ter kokusu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.