Axe Deodorant'ın sıfır olduğu nasıl anlaşılır?

Utkan Bera

Hectopat
Katılım
26 Mart 2021
Mesajlar
131
Çözümler
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba, Hepsiburada üzerinden Axe Dark Temptation deodorant satın aldım fakat ürün bir tık tozluydu. Axe ürünlerinde herhangi bir koruyucu jelatin bulunuyor mu? Markrtlerde baktığımda tek tük bazılarında var bazılarında yok. 0 oldugunu nasıl anlayabilirim? Resim ekledim bakabilirsiniz.
 

Dosya Ekleri

  • IMG_20240403_141827.jpg
    IMG_20240403_141827.jpg
    93,6 KB · Görüntüleme: 56
Yani hocam koruyucu jelatin tüm ürünlerde standart değilse biraz anlamak zor açıkçası. Güvenmekten başka çareniz yok bence. Güven problemi varsa hepsiburada, trendyol vs gibi yerler yerine gratis, eve, watsons gibi kişisel bakım mağazalarından indirim kovalayıp online almak daha mantıklı.
 
Ürünler depoda beklediği için öyle olması çok normal. Amazon üzerinden Prova markasının parfümlerini aldım ürünler filmlerdeki o kitap gibi tozluydu ama kalitesi tozundan büyük.
 
Yani hocam koruyucu jelatin tüm ürünlerde standart değilse biraz anlamak zor açıkçası. Güvenmekten başka çareniz yok bence. Güven problemi varsa Hepsiburada, Trendyol vs gibi yerler yerine Gratis, eve, watsons gibi kişisel bakım mağazalarından indirim kovalayıp Online almak daha mantıklı.

Yani direk Hepsiburada üzerinden Hepsiburada'nın kendi sattığı ürünlerden oldugu için içim rahattı. Migros'tan gidip baktığımda yeni çıkan premium kokuluların yine bazılarında jelatin vardı bazılarında yoktu. Yine de yardımcıne olduğun için teşekkürler. Anlamama yardımcı olabilecek başka taktikleri olan varsa hala yardıma açığım.

Ürünler depoda beklediği için öyle olması çok normal. Amazon üzerinden Prova markasının parfümlerini aldım ürünler filmlerdeki o kitap gibi tozluydu ama kalitesi tozundan büyük.
Anladım teşekkürler. Biraz önce yazdığım mesajta da belirttim bazı ürünlerinde jelatin gördüğüm için şüphelendim. Bakalım axe'e mail attım cevap gelirse belki onlar aydınlatır.
 

Geri
Yukarı