Axen AX32DAB800 32" monitör alınır mı?

Bütçe
2000

HamzaAts

Decapat
Katılım
11 Mayıs 2021
Mesajlar
619
Çözümler
3
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba. 2. ekran almak istiyorum genel olarak YouTube'dan video izlemek ve film izlemek için kullanacağım. Sizce nasıl? Bu fiyata daha farklı ürünler bulamadım.


@G3BEN hocam sizce alınır mı? İkinci el baktım orasıda uçmuş bir tek bu monitör var monitör denilirse tabii :) 720p anladığım kadarıyla.

Tam 1999 TL'ye İtopya'da Philips'in 24 inç 75Hz IPS bir monitörü vardı. Dün almak için niyetlendim alamadım yarın alırım dedim 940 TL üstüne koymuşlar.
 
Son düzenleme:
Aslında hiç acelesi yok fakat bana fiyatlar yükselecek dediler ve o şekilde bütün ürünlerin fiyatı yükseliyor bekleyip bunu da kaçırırım diye korkuyorum.
Fiyatlar yükselecek evet de TV'den bozma monitöre de hiç içim sinmedi önermeye. Ben hala işlemci (13600k) ram ve monitör almadım bekliyorum Aralık'ta ilk 10 gün içinde indirim olacak. Bu şahsi fikrim tabi. Aralık 2. 3. Haftasında gene dolar ile oynar bu hükümet o zamana kadar beklemedeyim.
 
Fiyatlar yükselecek evet de TV'den bozma monitöre de hiç içim sinmedi önermeye. Ben hala işlemci (13600K) RAM ve monitör almadım bekliyorum aralık'ta ilk 10 gün içinde indirim olacak. Bu şahsi fikrim tabii. Aralık 2. 3. haftasında gene dolar ile oynar bu hükümet o zamana kadar beklemedeyim.

Tamamdır hocam yüksek ihtimal bende bekleyeceğim.
 
Axen monitör sektöründe olan bir marka değil. Zaten Sunny markasının alt ürünü. Yani düşük kaliteli TV'ler üreten bir marka. Gidip monitör mü alacaksınız? Yüksek bir beklentiniz yoksa alınır. Çünkü para sizin zorla alma demek yanlış olur.
Fakat teknik olarak soruyorsan yanından geçmem.
 

Geri
Yukarı