Hayır alınmaz. Uzun uzun açıklamaya gerek yok zaten.wBu markayı daha önce hiç duymadım/kullanmadım. 3500TL gibi bir fiyata görünce meraklandım, kaliteli midir?
RTX 2060'ı satıp almak mantıklı olurmu? 2070 mobil'in performansı nasıldır?O kartlar 2070 mobil çipi kullanıyor diye biliyorum.
Gerek yok. Elinizdeki kart kalsın. Riske değecek bir upgrade değil. Zaten muhtemelen 2060'tan daha kötüdür.RTX 2060'ı satıp almak mantıklı olurmu? 2070 mobil'in performansı nasıldır?
Alınmaması için sebep nedir peki, kötü bir markamı? Birde ilanları merak ediyorsanız sarı siteye rtx 2070 yazınca çıkıyor.Hayır alınmaz. Uzun uzun açıklamaya gerek yok zaten.w
Yine de 3500TL'ye RTX2070 çok uygunmuş. İkinci el ilanı atabilir misiniz?
"Muhtemelen" sadece kafamda daha çok soru bırakıyor, bu kadar ucuz iken küçükte olsa bir upgrade yapmak benim için mantıklı. Sadece marka hakkında ve bu modelin hakkında yeterli bilgim yok.Gerek yok. Elinizdeki kart kalsın. Riske değecek bir upgrade değil. Zaten muhtemelen 2060'tan daha kötüdür.
O zaman kafanızdan muhtemeleni sileyim hemen.Alınmaması için sebep nedir peki, kötü bir markamı? Birde ilanları merak ediyorsanız sarı siteye rtx 2070 yazınca çıkıyor.
"Muhtemelen" sadece kafamda daha çok soru bırakıyor, bu kadar ucuz iken küçükte olsa bir upgrade yapmak benim için mantıklı. Sadece marka hakkında ve bu modelin hakkında yeterli bilgim yok.
O zaman kafanızdan muhtemeleni sileyim hemen.
GeForce RTX 2060 vs GeForce RTX 2070 mobile Graphics cards Comparison
Which video card is better: GeForce RTX 2060 or GeForce RTX 2070 mobile? Compare tech specs, benchmark results and game performance.gagadget.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.