Axle RTX 2070 alınır mı?

Axle 2070 ekran kartları mobil 115W çiplerin masaüstüne uyarlanmış versiyonları. Geçen hafta ben de bir tane aldım test etmek için, performansı masaüstü 2060S civarında.
Ayrıca normal driverlar çalışmıyor bu ekran kartlarında, frankenstein adında özel bir driver gerekiyor.
Ben daha geçen pazartesi 3 bin liraya almıştım ve fiyatına göre iyi duruyor, her ne kadar macununu yenileyip tertemiz etsem bile FurMark'ta 83 derece olsa da.
3 bin liraya alınır ancak 4 bin liraya daha iyi alternatifleri var elbette. 4 binden alacaksanız önermem; hem kalite olarak tartışılır bir model hem de felaket ısınıyor, ayrıca driver uyumsuzluğu var dediğim gibi.

Hocam sizde 2070 axle BIOS var mı? Bir de sizinki sesli mi çalışıyor fan ayarını yapabildiniz mi?

Hocam sizde 2070 axle BIOS var mı? Bir de sizinki sesli mi çalışıyor fan ayarını yapabildiniz mi?
Aldıktan 2 gün sonra Ferrari misali fan sesine ve macun değiştirmememe rağmen 87 derece olmasına dayanamayıp iade ettim, elimde VBIOS'u yok maalesef.

Aldıktan 2 gün sonra Ferrari misali fan sesine ve macun değiştirmememe rağmen 87 derece olmasına dayanamayıp iade ettim, elimde VBIOS'u yok maalesef.

Cok ucuza aldım fakat beni de fan sesi aşırı rahatsız ediyor.

Kaça aldınız merak ettim, ben kargo dahil 3000'e almıştım birkaç hafta önce 😀

Bende 3500'e aldım hocam. Ama 4 GB VRAM eski amiral gemisi ekran kartımı da o fiyatın biraz altına sattım.

Bu yağlamayla olacak iş değil ya 90 model şahin gibi ses geliyor karttan, iki tane düzgün kasa fanı alıp kendi fanını söküp onları bağlamayı deneyeceğim bakalım nasıl olacak.

Hocam bende onu düşündüm fakat faaliyete koyamadım siz deneyip bana söyler misiniz mantıklı ise bende yapacagım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı