UruxUs Hectopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 1.404 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2022 #1 RX 580 almayı düşünüyorum. Tek DVI çıkışlı olanlardan var. Markaları bunlar. Axle'ı bir kaç kere duydum ama Befast'ı hiç duymadım. Alınır mı?
RX 580 almayı düşünüyorum. Tek DVI çıkışlı olanlardan var. Markaları bunlar. Axle'ı bir kaç kere duydum ama Befast'ı hiç duymadım. Alınır mı?
Konyalı Bilgisiyarcı Centipat Katılım 15 Haziran 2022 Mesajlar 2.557 Çözümler 1 Yer Konya 29 Kasım 2022 #2 UruxUs dedi: RX 580 almayı düşünüyorum. Tek DVI çıkışlı olanlardan var. Markaları bunlar. Axle'ı bir kaç kere duydum ama Befast'ı hiç duymadım. Alınır mı? Genişletmek için tıkla... Bütçe nedir?
UruxUs dedi: RX 580 almayı düşünüyorum. Tek DVI çıkışlı olanlardan var. Markaları bunlar. Axle'ı bir kaç kere duydum ama Befast'ı hiç duymadım. Alınır mı? Genişletmek için tıkla... Bütçe nedir?
UruxUs Hectopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 1.404 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2022 #3 Konyalı Bilgisiyarcı dedi: Bütçe nedir? Genişletmek için tıkla... Bütçem 1400 civarı, farklı marka model kartlar da bulabilirim ama bunları almak bana kolaylık sağlıyor. Oturduğum yerde bu kart.
Konyalı Bilgisiyarcı dedi: Bütçe nedir? Genişletmek için tıkla... Bütçem 1400 civarı, farklı marka model kartlar da bulabilirim ama bunları almak bana kolaylık sağlıyor. Oturduğum yerde bu kart.
Konyalı Bilgisiyarcı Centipat Katılım 15 Haziran 2022 Mesajlar 2.557 Çözümler 1 Yer Konya 9 Ocak 2023 #4 UruxUs dedi: Bütçem 1400 civarı, farklı marka model kartlar da bulabilirim ama bunları almak bana kolaylık sağlıyor. Oturduğum yerde bu kart. Genişletmek için tıkla... Axle markasını bende duymuştum ama befastı hayatımda ilk defa duyuyorum çakma olabilir. Böyle test edebilirsiniz çakmamı gerçek mi diye. Sahte Ekran Kartı Nasıl Tespit Edilir? Satın aldığınız ekran kartı sahte olabilir. GPU-Z ile nasıl tespit edebileceğinizi gösteriyoruz. Kötü niyetli bazı kişiler her daim kullanıcıları www.technopat.net Ayrıca ekran kartını almadan önce sıcaklık değerlerini vs kontrol ediniz.
UruxUs dedi: Bütçem 1400 civarı, farklı marka model kartlar da bulabilirim ama bunları almak bana kolaylık sağlıyor. Oturduğum yerde bu kart. Genişletmek için tıkla... Axle markasını bende duymuştum ama befastı hayatımda ilk defa duyuyorum çakma olabilir. Böyle test edebilirsiniz çakmamı gerçek mi diye. Sahte Ekran Kartı Nasıl Tespit Edilir? Satın aldığınız ekran kartı sahte olabilir. GPU-Z ile nasıl tespit edebileceğinizi gösteriyoruz. Kötü niyetli bazı kişiler her daim kullanıcıları www.technopat.net Ayrıca ekran kartını almadan önce sıcaklık değerlerini vs kontrol ediniz.