Axolotl akvaryumu nasıl olmalı?

Enes Mehmet

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Rtx 2060 Super ryzen 5 5600 16 GB ram 2 TB ssd
Meslek
Garson
Axolotl bakmak istiyorum, aynı zamanda su kaplumbağam var. İkisine yetecek bir akvaryum arıyorum. Kaplumbağa kısmını biliyorum ama axolotl akvaryumu nasıl olmalı bilmiyorum. Filtre kesinlikle alacağım ama başka neler yapmalıyım? Su nasıl olmalı, yüksekliği ne kadar olmalı, içine neler koyulmalı vb.

Aynı yerde bakmayacağım, yazmayı unutmuşum. Cam ile ayıracağım.

Direkt bu hayvan ile baslama. Basit seylerle tecrube kazan. Hayvana yazik olur.

Axolotl bakmak istiyorum, aynı zamanda su kaplumbağam var. İkisine yetecek bir akvaryum arıyorum. Kaplumbağa kısmını biliyorum ama axolotl akvaryumu nasıl olmalı bilmiyorum. Filtre kesinlikle alacağım ama başka neler yapmalıyım? Su nasıl olmalı, yüksekliği ne kadar olmalı, içine neler koyulmalı vb.

Youtube'dan Karınca Çiftliğim kanalından bakabilirsiniz.

Teşekkür ederim herkese iyice araştırdım bir petshop ile konuştum gerçekten zormuş bakması üstelik yemleri ve eşyaları da çok pahalı vazgeçtim almaktan arkadaşın dediği gibi yazıl olmasın hayvana.

Minumum 130 litre istiyor diye biliyorum, çok hızlı pislenir suyu filtre güçlü olmalı. Soğutucu olmalı yemler pahalı canlı yemler lazım vs vs iyi ki vazgeçmişsin zor iş.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı