Ayağa kaynar kahve dökülmesi

Exupery

Centipat
Dün masada ders çalışırken soruya odaklanmıştım kahvemden bir yudum alayım derken bardağa bakmadan elimi bardağa götürdüm havaya kaldıramadan direkt kitaba döküldü, oradan üzerime sıçradı. İlk gün sadece soyuldu sonraki günde fotoğraftaki haline dönüştü. Doktora gitme gereği duymadım. Evde yanık kremim piyasadaki en iyilerden ve pansuman uyguladım. Başına gelen varsa yorum yaparsa sevinirim. İz falan kalıyor mu?

20220326_204035.jpg

20220326_204403.jpg

Son düzenleme:
Hocam bir defasında kasık bölgeme çaydanlık ile dökülmüştü doktora gitmenizi şiddetle tavsiye ederim bende bulunan izler doktorun verdiği ilaçları kullanınca azaldı ama duruyor.

Hocam bir defasında kasık bölgeme çaydanlık ile dökülmüştü doktora gitmenizi şiddetle tavsiye ederim bende bulunan izler doktorun verdiği ilaçları kullanınca azaldı ama duruyor.

Anladım hocam evde iz kremide var doktorun önceden verdiği iyileşmeye başlayınca sürmeyi düşünüyorum acımadığı için doktora gitmedim ama gitmeyi düşünüyorum.

Arkadaşlar bir doktor abimize danıştım sitemizde oturan cilt ve deri hastalıkları uzmanıymış yanığın 2.derece yanık olduğunu iz bırakmayacağını yüzeydeki su dolu kabarcıklar oluştuğu zaman korumam gerektiğini söyledi bakalım ne olacak doktora gideceğim.
Ovv dostum geçmiş olsun, doktora görün bence. Ne olur ne olmaz, sağlık bu.

Çok teşekkür ederim.

His kaybı varsa o bölgede 3. derece yanık olmuştur yani epidermis tabakası yok olmuştur. Kas ve tendonlarında kalıcı hasara kadar çıkabilir. Seninki 2. derece yanık gibi duruyor. His kaybı varsa kesinlikle doktora gitmelisin.

Hayır herhangi bir his kaybı yok birkaç gündür dikkatli baktım 3.derece evresine gitmesine krem ve pansuman bir de ara sıra soğuk su kompleksi uygulayarak engel oldum diyebilirim vücudumu huylandırdım o bölgedeki kılların yarayı acıttığını hissediyorum ve hafif yanma var.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı