Ayağı ağır yaralı köpek için ücretsiz tedavi imkânı var mı?

rosefritz

Hectopat
Merhaba, sık sık gördüğüm ve sevdiğim bir köpeğe sanırım araba çok sert çarpmış. Ayağındaki kemik tamamen kırılmış ve büyük, açık bir yarası var. Bu köpeği ücretsiz olarak tedavi ettirebileceğim bir veteriner var mı? Böyle bir uygulama olduğunu duymuştum. Her ilde bulunur mu?

Yakın bir veterinere götürebilirsen ( durumunu açıklarsın ) orada bakıp durumu çözerler; barınakların ilgileneceklerini zannetmiyorum ( özel olarak gelmiyorlar, rahatlarını bozmuyorlar çok şahit oldum )

Yakın bir veterinere götürebilirsen ( durumunu açıklarsın ) orada bakıp durumu çözerler; barınakların ilgileneceklerini zannetmiyorum ( özel olarak gelmiyorlar, rahatlarını bozmuyorlar çok şahit oldum )

Veterinerler hayır kurumu değil maalesef. Bunu yapmamalısınız. Veteriner tanıdıklarım var, yardımsever insanlar. O anlamda söylemiyorum ama sokakta sakat hayvan gören veteriner kapılarına bırakıyor. Veya çocuklar mahallelerindeki hasta kedileri getiriyor. Ters çevirilmiyor tabii ama bu insanlar da kar amaçlı bu işi yapıyor.

Kocaeli'de ve İzmir'de belediyeler ile bu işleri çözdüm. İzmir'de kapıya kadar geldiler hatta sakat bir kedi için. Sonra geri bırakmıştı bakmaya devam etmiştik. Kocaeli'de belediyenin yerine biz araçla götürmüştük.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı